Featured, Life

8 lucruri pe care bărbații nu vor să le afle de la parteneră

Sa nu uitam insa ca si “misterul” are partea lui incitanta intr-o relatie, fie ea de scurta sau de lunga durata. Si ar mai fi ceva de adaugat, oricat de sinceri am vrea sa fim cu partenerii/partenerele de viata, unele adevaruri sunt mai greu de suportat. Si atunci, aceste lucruri ar trebui pastrate pentru sine.

Iata o lista cu 8 lucruri pe care barbatii ar prefera sa nu le afle de la femei.

1. Nu vor sa afle ca chelesc

Caderea parului este un adevar dureros pentru multi barbati. Si n-au nevoie sa afle asta de la o femeie pentru ca isi dau seama si singuri. In fiecare dimineata, la baie, cand isi fac freza. Nici femeilor nu le prea convine sa fie “avertizate” ca s-au ingrasat “un pic”, cand ele sunt disperate ca nu mai au silueta de viespe de odinioara.

2. Cat costa pantofii cei noi

Pentru barbati, pantofii sunt pantofi. Acopera piciorul, arata sexy si unele perechi par a fi concepute de un dadaist. Si atat. Restul nu-i prea intereseaza. Cum nici pe femei nu le intereseaza cati bani au cheltuit barbatii pe colectia X de reviste pentru adulti. Banii lui, problema lui.

3. Cati iubiti ai avut inaintea lui

Sinceritatea e una, dar asta e prea greu de suportat. NU vor sa afle si nici n-ar trebui pana la urma. Partenerii de dinainte ai ei sau ai lui tin de istoria si de intimitate. Ce-a fost inainte nu prea conteaza, atat timp cat esti sigur ca are analizele la zi si nu sunt probleme legate de bolile cu transmitere sexuala.

4. Probleme de familie

Mai ales daca este vorba despre primele intalniri, cat de bine se inteleg sau cat de des se cearta, parintii tai, rudele etc., nu e problema barbatului. Este doar “tipul” cu care iesi in oras, nu psihiatru, nu psiholog. Si nici daca e vorba de o relatie pe termen lung, problemele rudelor n-ar trebui sa interfereze prea mult cu viata voastra de cuplu.

5. Un caine a mai bun decat un sot

Cu totii suntem de acord. Cateii sunt adorabili. Cel putin unii dintre ei. Te iubesc neconditionat, sunt loiali. Insa sa-i spui unui tip ca animalutul tau de casa este mai adorabil decat un barbat e cu totul alta poveste. Asa ca uita formula “mai bine un caine, decat un sot!”.

6. Ce amant bun era ex-ul

Una dintre cele mai grave erori pe care le poate face o femeie este sa-si laude fostul iubit, mai ales cand e vorba de sex. Daca sunt mai slabi si nu se ridica la pretentiile tale, lasa-l, nu e nevoie sa-l umilesti spunandu-i de ce.

7. Cat de rau iti este la menstruatie

Iata inca un detaliu ce tine de intimitate. Pe barbati nu-i intereseaza decat ziua de inceput si ziua de sfarsit. PUNCT. Orice se petrece intre cele doua zile nu-l priveste si mai ales nu vrea detalii.

8. Ca mimezi orgasmul

Daca faci asta, de ce trebuie sa i-o spui? Oricum, nu barbatul are de pierdut. In aceste situatii ai doua solutii: ori discuti cu el problema, ii spui sincer ca nu poti ajunge la orgasm si gasiti imprena solutii, ori renunti la relatie si gasesti pe cineva care sa te duca pe culmile extazului.

blank