Life

7 TRUCURI PRIN CARE SA-TI PASTREZI SOTUL LANGA CASA!

O femeie isteata nu-si pierde barbatul din batatura casei. Iata sapte trucuri care te ajuta sa fii mereu in centru atentiei sotului, astfel incat acesta sa aiba ochi numai pentru tine:act-sexual

1. Zambeste-i. De fiecare data cand privirile voastre se intalnesc, fie si atunci cand fiecare are altceva de facut, arunca-i un zambet. Cand vine acasa, primeste-l, de asemenea, cu zambetul pe buze.

2. Saruta-l. Nu uita niciodata sa iti saruti sotul. Macar o data pe zi. Ai grija ca momentul sa fie unul intim, nu un pupic atuncat pe fuga.

3. Trimite-i mesaje. Nu trebuie sa ai un motiv anume pentru a-i scrie mesaje. Poti sa ii trimiti mailuri sau SMS-uri si doar ca sa ii spui cat de mult il iubesti, cat de mult il apreciezi sau pur si simplu doar sa ii urezi o zi buna.

4. Cinati impreuna. Fa tot posibilul ca macar o masa pe zi sa o luati impreuna. Transforma cina, spre exemplu, intr-un moment sacru din viata voastra.

5. Aranjaza-te. Nu te limita sa te machiezi sau sa te parfumezi doar in anumite zile, cand iesi in oras sau cand mergi la petreceri. Fa asta zilnic pentru sotul tau, chiar daca doar stati in casa si va uitati la un film impreuna.

6. Mentinte contactul fizic. Cand mergeti pe strada, tineti-va de mana. Ba chiar opriti-va din cand in cand pe loc si imbratisati-va. Contactul fizic este esential intr-o relatie. Un sex bun ajuta!

7. Gateste-i. Chiar daca nu esti neaparat o gospodina perfecta, faptul ca te-ai straduit din rasputeri sa ii prepari mancarea preferata deja inseamna foarte mult pentru el.

blank