Life, Stiri

7 tipuri de sarut pe care trebuie sa le incerci

Daca vrei ca relatia ta sa aiba tot timpul sare si piper, experimenteaza lucruri noi. Iar cea mai simpla cale de a face ceva nou este sa incerci cel mai sexy sarut posibil.

img_1378231_thumbs_600x400_1412861

1. Sarutul frantuzesc

E greu de crezut ca n-ai incercat pana acum sarutul frantuzesc. Nu exista o tehnica perfecta, fiecare stie mai bine cat si pana unde trebuie sa mearga cu limba.

2. Sarutul Spiderman

Nu iti imagina ca trebuie sa stai suspendat ca Spiderman, insa il poti incerca la orizontala. Indiferent ca esti pe pat sau pe canapea, lasa-ti capul pe margine, astfel incat partenerul sa te poata saruta de deasupra.

3. Sarutul aromat

Vrei putine “condimente” cand saruti? Tine un cub de gheata in gura, sau o guma mentolata, sau ceva aromat, apoi saruta-ti partenerul.

4.  Sarutul eschimos

Daca nu vrei sa te “implici” prea mult intr-un sarut, dar nici sa nu lasi totul “rece”, poti incerca un sarut eschimos. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti freci usor nasul de nasul partenerului.

5. Sarutul muscat

Cand vrei sa duci lucrurile putin mai departe intr-un sarut, poti incerca muscaturile senzuale. Atentie sa nu sfarsesti prin sfasierea partenerului, la propriu!

6. Sarutul atatator

E acum un cantec la moda – “Lasa-ma-mi place!”. Cam asa si cu sarutul asta. Il/o saruti un pic, apoi fugi. Daca mai vrea, faci la fel, putin si te retragi. Aceasta joaca va creste tensiunea sexuala dintre voi.

7. Sarutul fluturelui

Ca si in cazul sarutului eschimos, la sarutul fluturelui nu buzele sunt implicate. De data aceasta, genele sunt protagoniste. Apropie-ti fata de cea a partenerului atat de mult incat genele sa vi se atinga, apoi clipiti des.