Necenzurat, Stiri

7 sfaturi simple care-ţi îmbunătăţesc partidele de amor

Dacă rutina şi-a făcut loc şi în viaţa sexuală, atunci este momentul pentru câteva schimbări. Chiar şi cele mai mici modificări pot avea efecte impresionante pentru relaţia de cuplu. Iată câteva trucuri de care trebuie să ţii cont dacă vrei să îmbunătăţeşti partidele de amor.

sex

Aşază o pernă sub posterior!
Astfel vei reuşi să îmbunătăţeşti unghiul de penetrare, modificând puţin poziţia corpului. Acest truc te ajută să ajungi mai uşor la orgasm.

Nu săriţi peste preludiu!
Chiar dacă sunteţi de ani buni împreună, nu reprezintă o scuză să treceţi direct la fapte. Propuneţi-vă preludii de cel puţin 20 de minute, din când în când, pentru a vă redescoperi trupurile.

Nu renunţa la şosete!
Da, ai citit bine. Studiile au arătat că, dacă laşi şosetele în picioare în timpul sexului, acestea te vor ajuta să reglezi temperatura corpului, să te simţi mai confortabil şi astfel să ajungi mai uşor la orgasm.

Foloseşte o eşarfă!
Fii creativă şi lasă la îndemână o eşarfă lângă pat pentru a o folosi în momentele intime. Fie că îl legi de mâini sau la ochi pentru a nu vedea, fii tu cea care preia iniţiativa.

Nu uita de vibrator!
Această jucărie senzaţională nu a fost creată pentru a fi folosită doar pentru a te autosatisface, ci şi pentru a condimenta partidele de sex. Vibratorul poate aduce plăcere ambilor parteneri şi poate transforma o poziţie banală cum este cea a misionarului în una incitantă.

Sărută-l în timpul orgasmului
Săruturile pasionale din timpul orgasmului cresc intimitatea şi intensifică trăirile emoţionale. Aşa că atunci când este pe punctul de atinge culmile plăcerii, însoţeşte-l cu atingeri şi săruturi fierbinţi.

Schimbă locaţia!
Dacă vrei să învingi monotonia, trebuie să încerci şi locurile în afara dormitorului. Baia, bucătăria sau chiar spaţiile din afara locuinţei pot fi perfecte pentru o aventură sexuală. 

blank