Showbiz

5 vedete care au devenit mai frumoase de-a lungul timpului

Foarte multe dintre vedete, din toate timpurile, sunt dovada faptului ca tineretea nu este neaparat o conditie a unei frumuseti irezistibile. Multe persoane publice au devenit mult mai carismatice si chiar atragatoare odata cu trecerea timpului. Daca raportandu-ne la trecut, intra la acest capitol o groaza de vedete internationale ale micului ecran, in prezent merita mentionata Kim Kardashian care este foarte diferită acum faţă de cum era în urmă cu câţiva ani. Starleta şi-a schimbat complet stilul de machiaj şi cel vestimentar, dar cel mai mult au ajutat-o operaţiile estetice.
 megan-fox-sharper-image-2
Iată şi alte staruri care arată mult mai bine acum:
 
Kim Kardashian
 
Devenită una dintre cele mai populare americance din lume, deşi nu se poate spune că are un talent anume, transformarea fizică a lui Kim Kardashian de-a lungul timpului este una de-a dreptul senzaţională. De la tânăra brunetă şi aparent necizelată care stătea în compania mult mai cunoscutei Paris Hilton la acea vreme, Kim a reuşit să-şi surclaseze fosta amică din toate punctele de vedere. Este acum admirată de tinerele din întreaga lume pentru machiajul său senzual şi ţinutele foarte sexy. Pe lângă stiliştii care îi oferă numeroase sfaturi bune, Kim a apelat şi la bisturiu, deşi nu recunoaşte. Vedeta şi-a transformat nasul, bărbia şi şi-a ridicat sprâncenele cu ajutorul chirurgiei estetice.

Scarlett Johansson

Nimeni nu s-ar fi gândit că adolescenta din filmele pentru copii avea să devină una dintre cele mai sexy şi senzuale actriţe de la Hollywood. Este vorba despre superba Scarlett, care la rândul său a suferit schimbări radicale în ceea ce priveşte lookul. În urmă cu ceva ani, actriţa arăta de-a dreptul banal şi nu se făcea remarcată prin frumuseţe. În prezent, însă, este adesea numită drept urmaşa celebrei Marilyn Monroe.

Megan Fox

O altă schimbare uluitoare de aspect o are ca protagonistă pe Megan Fox. Vedeta seriei „Transformers” s-a folosit intens de chirurgia estetică pentru a ajunge la statutul de divă sexy pe care îl deţine în prezent. Megan şi-a schimbat total structura feţei: şi-a ridicat pomeţii, şi-a schimbat forma buzelor şi pe cea a sprâncenelor, totul prin intervenţii chirurgicale realizate de-a lungul anilor.
 
Lady Gaga
 
Celebra cântăreaţa obişnuia să apeleze la diferite trucuri pentru a-şi ascunde chipul la începutul carierei sale. Gaga era atât de complexată de felul în care arată încât prefera să-şi acopere faţa. Dar pe măsură ce a apelat la operaţii estetice pentru modificarea nasului şi a pomeţilor, Lady Gaga a devenit treptat tot mai încrezătoare, în prezent publicând selfie-uri pe reţelele de socializare în care apare complet nemachiată.

Victoria Beckham

Fosta membră a trupei Spice Girls, actualmente designer de succes, Victoria a reuşit de-a lungul timpul să facă tranziţia de la imaginea de tânără rebelă dintr-o formaţie pop la una de creator de modă respectat. Schimbarea a avut loc şi la nivel fizic, vedeta apelând la operaţii estetice pentru subţierea nasului şi ridicarea pomeţilor, dar şi la tratamente pentru mărirea buzelor.
blank