Life, Stiri

5 tehnici de sex oral din Kamasutra.

Vatsyayana, autorul Kamasutra, a descris în opera sa metoda de sex oral care aduce orice bărbat pe culmile plăcerii. Ea constă în cinci tehnici simple, aplicate într-o anumită ordine.

Untitled-13_da82de_bdf41d0cee

Aşa că, dacă vrei să îi faci o partidă de sex oral profesionistă, nu trebuie decât să urmezi paşii de mai jos, care îi vor oferi iubitului tău senzaţii de plăcere sublimă!

Pasul 1: Nimitta

În primul pas trebuie să începi partida de sex oral într-un mod subtil, dar senzual. Îl poţi face să se lase pe mâna ta, dacă îi apuci uşor cu o mână corpului penisului, formezi un O cu buzele şi le aşezi pe capul penisului său. Vatsyayana îţi recomandă ca din această poziţie să îţi mişti uşor capul, astfel încât să formezi cercuri cu buzele pe zona amintită.

În acest pas îţi concentrezi toată atenţia pe capul penisului, cea mai sensibilă zonă a lui.

Pasul 2: Parshvatoddashta

Al doilea pas presupune o schimbare bruscă a direcţiei de mişcare. Dacă până acum îi răsfăţai partea de sus cu buzele, acum îi prinzi cu o mână capul penisului şi îţi plimbi buzele pe corpul penisului, pe lăţime. Ai grijă să nu îl răneşti cu dinţii. Această mişcare îi pune tot sângele în mişcare.

Pasul 3: Bahiha-samdansha

În cel de-al treilea pas te întorci cu buzele în partea de sus a penisului pentru ceea ce este probabil cea mai tachinatoare tehnică de sex oral din Kamasutra. Practic îţi ţii buzele apropiate şi îi cuprinzi uşor capul penisului cu buzele, fără să pierzi din încordarea lor. Mai apoi te retragi încheiând mişcarea cu un sărut. Repeţi tehnica de mai multe ori.

Pasul 4: Antaha-samdansha

Acest pas include tehnica obişnuită de sex oral, cu care de obicei se începe direct. Rămâi cu buzele pe capul penisului său, doar că faci o mişcare mai amplă. Trebuie să îţi mişti buzele pe corpul penisului său, având grijă ca atunci când te retragi să strângi cât mai mult partea de sus. Autorul îţi recomandă ca înainte de retragere să ţii o secundă, două penisul “captiv”. Mişcarea uşoară a capului, cu care punctezi momentul retragerii măreşte intensitatea senzaţiilor pe care i le oferi.

Pasul 5: Sangara

Pasul de mai sus îl pregăteşte pe iubitul tău pentru orgasm. Vatsyayana, autorul Kamasutra, recomandă ca în momentul orgasmului să se treacă la pasul cinci, care poate fi tradus simplu prin “Înghiţire”. Ar trebui să laşi penisul iubitului să intre cât mai mult atunci când simţi (prin contracţiile specifice sau ritmul respiraţiei) că orgasmul lui este aproape. Desigur, în acest punct fiecare femeie decide cum doreşte să îşi trateze iubitul în momentul ejaculării.

Dacă urmezi aceşti paşi, potrivit operei Kamasutra, îi vei oferi iubitului tău partida de sex oral perfectă!