45 (7)

Multi oameni singuri spun ca este foarte greu sa-ti gasesti jumatatea pentru ca n-ai unde sa-i intalnesti. Ca locurile unde ai putea intalni un potential partener sunt foarte limitate. Iata 5 locuri unde iti poti intalni jumatatea. Poate ca la unele dintre ele nu te-ai gandit niciodata.

1. Conferinte

Daca esti o persoana care merge des la targuri, conferinte, expozitii, toate aceste locuri pot fi potrivite sa-ti intalnesti jumatatea. Ai si avantajul ca participantii sunt din acelasi domeniu de activitate si, cu siguranta, vei gasi subiecte de discutie.

2. Librarie

Libraria poate fi un loc romantic. Vrei sa iti cumperi cea mai noua aparitie a scriitorului preferat si te lovesti accidental de EA sau de EL. Si chiar daca nu il(o) gasesti, macar ai ramas cu o carte buna. Nu te opri din citit! Nu se stie niciodata…

3. La sala

Sala poate fi locul unde sa-ti intalnesti jumatatea. Aveti aceleasi pasiuni, va puteti ajuta reciproc la aparate, mai schimbati o impresie despre un anume exercitiu. Multe cupluri s-au format in pauza dintre repetari.

4. Cursuri

Poate ca vrei sa inveti o limba straina sau vreo alta specializare. Cusurile pot fi o buna modalitate de a gasi pe cineva dragut cu care sa formezi o pereche.

5. Cafenele/baruri

Poate ca le consideri demodate sau ultrautilizate in scopul de a gasi pe cineva. Insa iti poti incerca norocul. Ai grija doar sa nu bei prea mult si, fie sa nu vezi bine, fie sa te faci de ras.