Featured, Life

5 idei de jocuri care cresc pofta de o partida fierbinte de sex

Barbatilor le plac femeile indraznete. Depaseste barierele si provoaca-ti partenerul la niste jocuri sexy. Pana iti faci curaj sa le practicati fata in fata, i le poti trimite prin SMS sau email.

Iata 5 idei de jocuri sexy pe care barbatii le adora.
1. Ai facut vreodata…
Acest joc presupune impartasirea unor fantezii sexuale. I le povestesti pe ale tale, iar el le spune pe ale lui. Poti incepe cu “Ai facut vreodata sex in baie?”, “Ai facut vreodata sex in masina?” etc.
2. Te provoc sa…
Poti incepe cu provocarea partenerului sa-ti trimita o poza cu el gol. Sau ii poti trimite un filmulet cu tine in timp ce te atingi provocator. Atentie inainte sa apesi butonul SEND. Nu iti doresti ca mesajele sa ajunga la altcineva.
3. Scenariu sexy
Creeaza un scenariu pentru o noapte pasionala de amor si trimite-i-l iubitului tau. Pentru mai multa picanterie il poti lasa cu mai multe variante de final. Sau il lasi pe el sa continue scenariul.
4. Scrie versuri
Daca va place amandurora o melodie, incearca sa rescrii versurile adaugand cele mai deocheate rime.
5. Da sau nu
Este un joc care te ajuta sa stii mai multe despre partenerul tau. Ii pui intrebari la care el nu trebuie sa raspunda decat prin da sau nu. “Iti place sa te ciupesc de fund?”, “Iti place sexul cu lumina aprinsa?”, iata numai cateva exemple cu care poti incepe discutia.

blank