Showbiz, Stiri

Nunta surpriza in showbiz: Unul dintre membrii trupei Directia 5 se casatoreste cu o frumoasa stirista

Marian Ionescu, in varsta de 50 de ani, este unul dintre cei mai curtati, dar si cei mai discreti cuceritori din showbiz-ul autohton.

Cantaretul insa se pregateste mai nou de insuratoare si cea care l-a facut sa renunte din nou la burlacie este nimeni alta decat frumoasa stirista a Antenei 1, Octavia Geamanu.

12-marian-ionescu-01-dreapta_600d154d77Vestea vine la nici o saptamana dupa ce chitaristul trupei, Nicu Dalaman, s-a insurat. Iata ca si Marian Ionescu ii va calca in curand pe urme.

„Ea a avut aceasta idee, sa ne oficializam relatia si sunt de acord. M-a frapat caci este un om extraorinar de inteligent si priveste aceasta casatorie ca avand posibilitatea sa apartina cuiva, insa sa aiba toata libertatea. Sa fim sot si sotie fara constrangeri”, a declarat chitaristu.

22_560618Discret ca intotdeauna, cantaretul nu a dorit sa dezvaluie identitatea viitoarei sale mirese, insa aceasta se pare ca este Octavia Geamanu, frumoasa prezentatoare a Observatorului Special”. Cei doi au mai avut o relatie scurta, dar aprinsa, in urma cu trei ani. Secretos din fire in ceea ce priveste detaliile legate de viata personala, Marian Ionescu nu a dat nici de data aceasta prea multe amanunte despre viitorul eveniment. (D.A)

blank