Showbiz, Stiri

4 masculi celebri care au rămas cu amantele. Cine a renunţat la relaţia oficială?

Relaţiile din lumea mondenă sunt mediatizate excesiv, iar de multe ori, în faţa camerelor de filmat, totul pare că este perfect. Însă, există multe vedete masculine care îşi înşală partenerele şi preferă până la urmă să rămână cu amantele.

747970l-581x0-w-ebb9d70d

Keo vrea nuntă cu Misty
După ce Andreea Bălan a aflat că este înşelată de Keo cu Alexandra Pavel (Misty), aceasta s-a despărţit de iubitul ei. Iniţial, Keo a încercat să se împace cu Andreea, pentru ca mai apoi să se dedice în totalitate fostei amante, pe care a cerut-o de soţie.

Velea va avea un copil cu Antonia
Alex Velea şi Antonia şi-au început relaţia pe vremea când amândoi erau căsătoriţi. Dacă Velea a reuşit să divorţeze de soţia lui, nu acelaşi lucru putem spune despre Antonia, care este în continuare soţia lui Vincenzo Castellano.

Chiar şi aşa, Alex Velea şi Antonia au recunoscut oficial că au o relaţie şi că urmează să devină părinţi, cântăreaţa fiind gravidă.

Bănică a preferat-o pe Lavinia
Ştefan Bănică a fost surprins de paparazzi în timp ce îşi petrecea câteva ore alături de Lavinia Pârva într-un apartament din Capitală, el fiind căsătorit în acea perioadă cu Andreea Marin.

Dacă iniţial a negat că ar avea o relaţie cu Lavinia, imediat după ce a divorţat de Andreea Marin, Bănică a afirmat că noua lui iubită este nimeni alta decât Lavinia Pârva.

Borcea, fericit alături de amanta care i-a devenit soţie
Cristi Borcea a fost căsătorit, timp de 22 de ani, cu Mihaela. Însă, din anul 2003 şi până în anul 2011, fostul acţionar de la Dinamo s-a iubit atât cu Mihaela, cât şi cu Alina Vidican.

În anul 2011, Borcea a divorţat de Mihaela şi s-a căsătorit cu Alina, care i-a dăruit şi un fiu.