Featured, Life

Cum să fii mai bună la pat

Unul dintre cele mai căutate domenii pe Google este cel al relațiilor sexuale. Una dintre cele mai căutate expresii este cum să fii mai bun la pat. Întrebarea este una destul de vagă și răspunsurile sunt diferite pentru fiecare.

Noi am încercat să adunăm sfaturi generale care se potrivesc oricui.

Comunică
Comunicarea este un aspect extrem de important în orice relație. Chiar și în pat, comunicarea vă poate ajuta să aveți o experiență de neuitat. Întrebări de genul “ce îți place” sau “ce nu îți place” vă pot întări relația.

Nu judeca
S-ar putea ca în momentul unei partide de sex să auzi vreo cerință mai specială din partea partenerului, ceva la care nu te-ai fi așteptat niciodată. În loc să spui “vai, scârbos” spune mai degrabă “nu îmi doresc asta” sau “nu mă simt confortabil”.

Adaptează-te
Nu-ți fie teamă să fii mai creativă în pat. Sexul nu trebuie să fie ceva serios, poate fi distractiv.

Nu sari peste preludiu
Preludiul este foarte important pentru ambele sexe, dar pentru femei este cu mult mai important întrucât crește lubrifierea și calmează.

Cunoaște-te
Afla ce îți face plăcere, cunoaște-ți corpul și comunică-i asta și partenerului tău. Îi poți lua mâna și îi poți arăta ce îți place și îi poți mișca șoldurile pentru a-i arăta exact mișcările perfecte pentru tine. Dacă îți face plăcere ție, îi va place și lui.

Altruismul e cheia succesului
Nu pune nevoile tale pe primul loc. Gândește-te și la dorințele partenerului, nu-l lăsa pe el să facă “toată treaba”. Dacă partenerul tău e mai reținut, întreabă-l ce-i place.

Nu te stresa
Un act sexual nu este un examen. Atât timp cât tu și partenerul tău vă simțiți bine unul cu celălalt și folosiți protecție nu ai de ce să îți faci griji. Nimeni nu dă note, nu e o competiție.

blank