Piedone
Politic

21.000 lei/lună de la Piedone pentru nepotul Cârlogea, administratorul sectorului 5. Are 6 case

21.000 lei/lună de la Piedone pentru nepotul Iulian Cârlogea, pe care l-a numit administratorul sectorului 5. Cârlogea a cumpărat de la Piedone 2 mașini de epocă. La „schimb” a primit 4 venituri plătite de la bugetul sectorului 5.

Primarul Popescu Piedone și-a „plantat” oamenii de încredere la primăria sectorului 5 într-o încrengătură care frizează conflictul de interese.

21.000 lei/lună de la Piedone pentru nepotul Cârlogea, administratorul sectorului 5. Are 5 venituri

Ciry Manager sau administratorul sectorului 5 este Cârlogea Iulian Constantin. Am fi vrut să scriem că detaliile sunt AICI, doar că pe site-ul primărei sectorului 5 nu veți găsi niciun CV al lui Cârlogea ca să știm ce îl recomandă să fie numărul 2, după Piedone, în acest sector.

 Iulian Cârlogea este nepotul lui Piedone și administratorul public al Primăriei sectorului 5. Într-o casă a lui Cârlogea figurează cu domiciliul pensionara Ana Roșca, proprietara domeniului din Bragadiru und elocuiește familia Piedone. Cârligea e conectat și la adresa oficială din Capitală a primarului Piedone.

La rândul ei, Ana Roșca are 87 de ani și o pensie de doar 2000 de lei, dar deține un domeniu impresionant la intrarea în orașul Bragadiru. Doar vila are 208 mp. Aici locuiește, de fapt, familia Piedone. Investigația pe larg în LINK mai jos.

Primarul sectorului 5 i-a întors favoarea

În lumina celor de mai sus și Piedone are grijă de Cârlogea pe care l-a adus din consilier de la sectorul 4, administrator la primăria sector 5. Cârlogea a încasat, anul trecut:

12.000 lei, consilier sectorul 4

86.400 lei, administratort public sector 5

58.000 lei consilkier cabinet sector 5

81.000 lșei director Salubritate sector 5

16.000 lei indemnziația concurs sector 5

Total: 253.000 lei pe an, adică 21.000 lei.

Așa cum se vede din declarația de avere, Cârlogea deține două mașini de epocă: un Mercedes din 1954 și un Cadillac din 1958, care au fost anterior deținute de Piedone. Cârlogea are 2 case și 4 apartamente.

Cristian Popescu, sărac și cinstit, plin de mașini de epocă

Piedone va candida la primări București. El susține că este sărac și că stă în chirie la copiii săi. Ultima sa declarație de avere arată că a fost completată în anul 2023, după ce și-a reluat poziția de primar al sectorului5. În ea Piedone spune că are 5 mașini de epocă (3 Cadillac, un Mercedes, un Oldsmobil), 4 terenuri, un apartament.

Fiul, moștenitor la sectorul 5 e milionar

Vlad Popescu este deputat PSD. El va candida la primăria sectorului 5 în locul lui tacăsu. Vlad Popescu  este extrem de bogat. El scrie în declarația de avere că are 5 terenuri intravilane, 3 apartamente și o casă de locuit. Are 6 mașini de epocă, pe care le regăsim în declarațiile de avere mai vechi ale tatălui său. Are un milion de lei în bancă și trăiește din salariul de deputat, de 2.500 de euro.

blank