Politic

Mădălin Voicu: bune oficii pentru Nicolae Păun pe lângă… unul dintre miniștrii din Cabinetul Ponta

Deputatul Mădălin Voicu a declarat la ieșirea din Comisia Juridică a Camerei Deputaților în care și-a studiat dosarul că ”interceptările de la dosar sunt foarte savuroase”.

Se pare că în dosar sunt implicate peste 60 de persoane. Mădălin Voicu a declarat că a intervenit, într-adevăr pe lângă fostul ministru al Fondurilor Europene și al Finanțelor, Eugen Teodorovici, pentru a-l primi în audiență pe deputatul Nicolae Paun – ”un fel de bune oficii și nu a pune pile, cum se zice”.

„Problema cu intervențiile mele era legată de un telefon dat domnului Teodorovici cu gândul să îl primească pe domnul deputat Paun, după care lucrurile au decurs normal. Eu am vrut să ajut, de bună-credință. Nu am facut intervenții, nu am băgat pile. (…) Ce au discutat ei, nu știu. Să dai un telefon unui prieten să îi spui primește-l pe x sau pe y că are de discutat o problemă cu tine, vi se pare trafic de influență? Atunci n-am știut care e problema”, a declarat Mădălin Voicu.

„Eu sunt un om corect, educat, nu am luat niciodată niciun ban de nicăieri decât dacă am făcut o anumită muncă. N-am nicio treabă nici cu spălarea de bani, nici cu nimic. Eu, în declarația mea de venituri am declarat că câștig anual o anumită sumă. Pe mine mă pomenesc presupunând că aș fi participat în proiect”, a mai spus Mădălin Voicu.

Deputatul susține că nu înțelege dosarul, mai ales din cauza termenilor juridici și că va apela la ajutorul unui avocat. Ca și cum domnul deputat Mădălin Voicu n-ar lua indemnizație și alte sinecuri tocmai pentru a face legi în Parlamentul României. Sau… poate legile votate de domnia sa nu au termeni juridici, or domnul Voicu nu are decât vreo 15 ani de stat în parlament și e prea puțin pentru a înțelege cum merg ”trebile țării ăsteia”.

blank