Actualitate

Geoană despre Gâdea și Gorghiu: Au fost la Washington să se roage. Și Dan Mihalache a participat

 

Fost ambasador al României la Washington, Mircea Geoană afirmă că el este în spatele acestui eveniment. Se autointitulează ”cineva care a avut un rol în spatele prezenței românești la Micul dejun cu rugăciune”. Geoană afirmă că din grija lui ”la acest eveniment important au participat oameni din toate partidele, dna Gorghiu, senatori, colegi din grupul de rugăciune din Senatul României din care facem parte și eu și dl senator Ben-Oni Ardelean, Iulian Dumitrescu sau Leonardo Badea”. ”Faptul ca aici a fost, alături de noi și Mihai Gâdea, cunoscut realizator și om de televiziune nu are nimic de-a face cu mica gâlceavă și cleveteala de la București”, afirmă Mircea Geoana.

Discuțiile din tara au apărut în urma unor fotografii de la diverse întâlniri mai mult sau mai puțin private ce au avut loc în Capitala SUA. Într-una dintre ele, Directorul Antena 3 este prezentat la o masă, într-un birou, cu fostul secretar al Apărării, Donald Rumsfeld. În poză se vede cum Alina Gorghiu, despre care știm din știri că ar fi avut o întâlnire similară, iese din cameră.

Șeful Cancelariei Prezidențiale, Dan Mihalache și directorul Antena 3, Mihai Gâdea au participat la National Prayer Breakfast, eveniment care este organizat în Statele Unite în fiecare an, în prima joi din februarie.

blank