Politic

DE-ALE LUI TRAIAN: DACA AS FI CIOLOS, MI-AS CAM DA DEMISIA!

Traian Băsescu a declarat, marţi seară, la România TV,  că prin deciziile luate, pe plan fiscal şi bugetar, inclusiv majorarea salariilor bugetarilor cu 10%, guvernul Cioloş nu face decât să continue politicile Guvernului Ponta.Dacian CioloşFostul preşedinte a mai spus că, dacă ar fi în locul lui Cioloş, şi-ar da demisia din funcţia de premier. ”Ce s-a întâmplat arată ca tehnocraţii nu au capacitatea de a rămâne tehnocraţi când execută dispoziţii politice. Au fost tehnocraţi până în faţa bugetului.

Ceea ce a anunţat premierul Cioloş, este, de fapt, continuarea politicii Guvernului Ponta. Aşa cum a anunţat, intră în vigoare noul Cod Fiscal, se măresc salariile toate cu 10%, cu excepţia celor care au primit deja măriri de 25%, Sănătatea şi Educaţia. Deci, este o continuare totală a politicii bugetare a Guvernului Ponta.

În locul doamnei de la Ministerul de Finanţe mi-aş cam da demisia. Lucru pe care l-aş face şi dacă aş fi în locul premierului tehnocrat Cioloş, care demonstrează că nu este nici o deosebire în abordare între tehnocraţi şi politicieni”, a mai punctat Traian Băsescu.

blank