Showbiz

ANDREEA ESCA A CUMPARAT DE LA VADIM TUDOR!

Obiectele de artă și suvenirurile lui Corneliu Vadim Tudor, reunite în „Colecția unui român”, s-au vândut marți seară la licitație pentru suma totală de 62.335 de euro.esca

Zeci de exponate au suscitat un interes neașteptat, în timp ce alte câteva zeci au rămas nevândute. Pentru ele se vor face oferte în afara evenimentului. Iată cum au fost înstrăinate bunurile regretatului scriitor și acid om politic, la licitația organizată la cererea familiei sale.

Andreea Esca s-a numarat printre cumpărători. „Sunt foarte fericita c-am putut intra in poseseia unui bilet de multumire, scris de George Enescu, purtand semnatura olografa si acum astept sa vad si daca o sa fiu fericita castigatoare a unei fotografii foarte frumoase a reginei Maria. Sunt lucruri speciale si eu nu sunt neparat o colectioanara, dar imi place sa le cumpar pentru a le oferi mai departe cadou unor oameni speciali.”, a spus vedeta PRO TV care a dat 600 de euro pe achiziție.

Vedeta licitatiei ca valoare a fost un set de semnaturi olografe ale lui Napoleon Bonaparte, tot lotul fiind vandut cu 7.000 de euro.

Peste 300 de persoane s-au aratat interesate de colectia ce i-a apartinut Tribunului.

blank