Sport

FRATII BECALI AU RECUNOSCUT CA AU MITUIT JUDECATOAREA!

Fraţii Ioan şi Victor Becali au cedat în faţa probelor şi au recunoscut astăzi că i-au dat mită judecătoarei Geaninei Terceanu, cea care i-a achitat în dosarul Transferurilor. Cei doi au fost audiaţi din nou azi şi, după ce au văzut probele, le-au povestuit anchetatorilor, în detaliu, cum au dat bani în tranşe, printr-un intermediar.Geanina-Terceanu-becali-620x413Ei au fost audiaţi vreme de mai multe ore în cursul zilei de astăzi în faţa procurorilor. În cele din urmă, aceştia şi-au recunoscut faptele şi au confirmat filmul trasat de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie încă de acum câteva zile.

Mita a fost dată prin intermediul unei alte persoane, un intermediar, care ar fi dat sume cuprinse între 10.000 şi 45.000 de euro. Au confirmat şi că judecătoarea Geanina Terceanu ar fi primit nu mai puţin de 107.000 de euro pentru a da o decizie favorabilă.

Procurorii le-au prezentat celor doi fraţi şi interceptările existente în acest dosar, discuţiile între persoana denunţătoare şi judecătoare, în care judecătoarea cerea ca nimeni să nu vorbească despre faptele de corupţie dacă nu vor să ajungă cu toţii la închisoare.

blank