Sport

BALINT: UNDE E MINGEA, SI EI… CA OILE IN JURUL CIOBANULUI!

Gavrilă Pele Balint, fotbalistul Stelei din epoca glorioasă a clubului,  i-a desfiinţat pe cei de la FCSB, dar şi pe antrenorul Mirel Rădoi.astazi-e-ziua-ta-gabi-balint-5659956

”Ar trebui să mă încerce un moment de frustrare, pentru că am jucat la Steaua, dar sincer simt un sentiment de compasiune. M-am uitat la Steaua. Sigur, au lipsit șapte jucători, care puteau fi în teren, dar eu nu văd unde se mai poate duce echipa asta. Parcă este ca un colac de salvare care este înțepat și se tot dezumflă și se dezumflă”, a spus Balint.

”În afara meciului cu Botoșani, în care au avut un joc ofensiv bun, cu ocazii, goluri, frumos, cursiv, mă refer la aportul ofensiv, pentru că au fost probleme în defensivă, eu nu-mi aduc aminte să fi asistat la vreun joc al Stelei în care să văd că echipa a corespuns ca joc. Sigur, avem pretenții mari de la Steaua, dar sunt firești. Nu e nimic, nu vezi nimic. Chiar vorbeam și cu Ilie (n.r. – Ilie Dumitrescu), mă uitam la Adi Popa – iar o să spună că am ceva cu el, dar nu am nimic – jucător de bandă dreaptă și nu înțeleg. La un moment dat era în banda stângă, peste jucătorul de acolo, sau am observat că intră foarte mult în centru, nu desface jocul. Îi cere oare Rădoi asta?

Mi se pare total greșit ca un jucător de bandă să nu desfacă, uitați-vă la echipe mari, cum este Barcelona, cum au mingea în posesie, cum au posibilități multiple. În schimb, Steaua când are mingea, sunt toți grămadă. Unde e mingea, acolo și ei, ca oile, știi cum e, în jurul ciobanului. Ciobanul fiind ăla cu mingea”, a comentat Gavrilă Balint la Digi Sport.

blank