Showbiz

SILVIUS PRIGOANA IMPLICAT IN ACCIDENT DE MASINA!

Băiatul cel mare al lui Silviu Prigoană, Silvius, a fost implicat într-un accident rutier, vineri, 20 noiembrie. Acesta a ajuns la spital, dar nu a suferit răni grave, centura de siguranţă fiind cea care i-a salvat viaţa.Honorius-si-Silvius-Prigoana-au-case-in-Chicago-de-peste-1-milion-de-dolariMartorii de la fața locului şi Silvius au oferit mai multe detalii despre cum s-a întâmplat totul. Potrivit spuselor lui Silvius Prigoană, acesta ar fi încercat să evite impactul cu un TIR, care a intrat brusc pe șosea. În timpul manevrei, tânărul a tras de volan, părăsind șoseaua și întrând în coliziune cu un stâlp care l-a propulsat în afara carosabilului.

La poliție i s-au recoltat probe biologice, în urma cărora s-a constatat faptul că nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. Cu toate acestea, martorii, câțiva șoferi care conduceau în spatele lui, susțin că Silvius ar fi avut o viteză peste limita de 50 km/h impusă în zona în care a avut loc accidentul.

Deocamdată, nu sunt cunoscute circumstanțele concrete în care s-a întâmplat totul. Mașina lui Silvius Prigoană a fost distrusă aproape complet, dar cheltuielile pentru reparații vor fi acoperite de asigurare.

blank