Sport

ECHIPA LUI OLAROIU A PIERDUT FINALA LIGII CAMPIONILOR ASIEI

Antrenorul Cosmin Olăroiu a pierdut sâmbătă finala Ligii Campionilor Asiei, după ce echipa sa, Al Ahli, a fost învinsă de Guangzhou Evergrande cu 0-1, în manşa secundă. În partida tur scorul a fost alb, 0-0.

olaroiu_54603700Olăroiu a declarat că el şi elevii săi au fost foarte aproape de câştigarea trofeului şi au făcut tot ce le-a stat în putinţă:

„Trebuie să o felicităm pe Guangzhou pentru câştigarea trofeului. Noi am fost aproape, am făcut tot ce am putut. Am jucat foarte bine în prima repriză. Am avut câteva ocazii pe care le-am ratat. Ne-am retras puţin în repriza a doua şi am pierdut mult mingea în zona de mijloc a terenului. După eliminare, am continuat să jucăm şi să încercăm să marcăm. Jucătorii au făcut o treabă bună, chiar dacă nu au câştigat trofeul. În finala Ligii Campionilor poţi să îţi creezi doar câteva ocazii, dar dacă nu le fructifici, plăteşti. Am avut mai multe ocazii clare decât adversarii noştri, dar nu am înscris. Nu este uşor să pierzi finala. S-au văzut câteva probleme astăzi, dar aceste meciuri ne arată cât de puternici suntem. Nu este sfârşitul, de aici putem începe să rezolvăm problemele”, a spus Olăroiu.

blank