Politic

ALINA GORGHIU ARE GRIJA PSD!

alina_gorghiu_73796300_72927600

Alegerile pentru funcţia de preşedinte al PSD vor avea loc duminică, 11 octombrie, când aproape 533.000 de membri ai partidului sunt aşteptaţi la urne, inclusiv în Republica Moldova, într-un scrutin în care unicul candidat este Liviu Dragnea.

PNL-ista Alina Gorghiu are grija PSD. Ea nu s-a putut abţine de la comentarii:

”Alegerile interne din PSD care vor începe duminică vor adânci și mai mult criza profundă de identitate și viziune în care se găsește stânga politică. Cu un premier trimis în judecată și un președinte care nu mai știe cum să nu se identifice cu criza guvernamentală, PSD nu mai are nimic credibil de spus României. Liviu Dragnea și Victor Ponta își sunt prizonieri unul altuia, în cadrul unui tandem unicat în lume. Acesta este PSD în acest moment. Un partid care nu se poate reforma și care disprețuiește democrația, în toate sensurile ei.

PSD nu respectă nici dreptul la vot al diasporei, nici al românilor care nu au putut să-și aleagă noii reprezentanți locali în cadrul alegerilor parțiale, nici ai propriilor parlamentari, blocați în băncile Parlamentului la moțiunea de cenzură și nici măcar ai propriilor membri cărora li s-a oferit o singură candidatură. Ceea ce respectă și iubește PSD este abuzul, de ori ce tip, fie că vorbim de suspendarea unor legi electorale, pentru a racola primari, fie de propagandă și dezinformare.

Din toate acestea România rămâne cu o mare problemă de imagine externă, cu instituții nefuncționale și cu o guvernare compromisă în fața partenerilor social-economici interni. Iată de ce PNL are o dublă responsabilitate în a prelua cât mai repede cu putință guvernarea: 1. Pentru a-și pune în aplicare programul, viziunea și principiile. 2. Pentru a reconstrui credibilitatea administrației publice centrale.”, a declarat Gorghiu.

 
blank
blank