Showbiz

LUMINITA NICOLESCU SI-A REVENIT SPECTACULOS!

antrenoarea-vedetelor-asa-cum-nu-ai-avut-ocazia-sa-o-vezi-luminita-nicolescu-a-uimit-pe-toata-lumea-cuA avut mari probleme in emisiunea de la Pro, „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”. Si, chiar a fost scoasa, pe targa, dupa ce si-a fortat corpul peste limite. In acea emisiune, una de anduranta si conditii grele desfasurata in jungla africana, Luminita Nicolescu a refuzat sa manance hrana de acolo si nu s-a hidratat. Intr-un final corpul a cedat si s-a imbolnavit. Luminita era cea mai in varsta concurenta din show, 62 de ani.

Dupa internarea in spital, antrenoarea de fitness a vedetelor s-a pus pe picioare. Usor, usor a revenit la greuutatea si tonusul de altadata. Iar sotul ei are toate motivele sa se mandreasca cu asa o femeie.

„Luminita a facut balet si karate, are chiar centura neagra. Este o femeie care adora sa faca sport si este extrem de maleabila. Face spagatul perfect si podul din picioare. Este o femeie activa si nu sta locului mai deloc. Impreuna am facut tot felul de drumetii prin munti, din acelea grele nu plimbari cu rucsacul in spate. Sportul si stilul de viata sanatos o ajuta sa se mentina in forma”, a declarat Catalin Petru Nicolescu, partenerul de viata al doamnei Nicolescu.

blank