Showbiz

CITITUL II PROVOACA DELIR ANDREEI BALAN!

Andreea Balan provocatoare in pozele postate pe internet_4Andreea Balan are nevoie de un barbat in pat, care s-o tavaleasca bine. In felul asta va obosi si neuronul singuratic al cantacioasei, care se plimba plictisit prin creier si vorbeste singur. Aberatii, desigur!

Ultima ineptie? Fosta iubita a lui Keo arunca in carca parintilor, vina pentru copiii bolnavi de leucemie! „Copilul care moare de leucemie poarta greselile parintilor si boala reprezinta o pedeapsa pentru ei. De aceea trebuie mereu sa facem bine oriunde, oricui, pentru ca viata, karma, ni se intoarce intr-un fel sau altul!”, zice tipa.

Multi ar spune, nervosi, ca fata e pa! Dar am aflat, pe surse, de la ce i se trage! Andreea Balan s-a apucat de citit. Ea o zice, nu eu. Acesta este, totusi, un efort pentru blonda. Presupunand ca tine cartea bine, ea trebuie sa si inteleaga ce citeste. Asta-i iar un efort…

„Balanca” e tanara, altfel o suspectam ca intra la menopauza. E si desteapta, in opinia unora, ca dovada ca l-a parasit pe Keo. E frumoasa si canta minunat, striga fanii, iar aici nu ne bagam, pentru ca astia-s multi si… ! Oare, imbatraneste urat? Sau…

Problema ei este ca s-a aruncat direct la cartile grele, despre karma, care i-au bulversat mintea firava. Daca incepea incet, cu basme si povesti, era mai bine. O „Punguta cu doi bani” sau „Fata babei si fata mosului” nu i-ar fi facut atat de mult rau.

Andreea mai are o problema. Mica, micuta, cum zice Alexandru Arsinel intr-o reclama pe bani multi. Vedeta pop se poate trezi, pe cap, cu procese! Afirmatiile „Balancei” pot indigna parintii care au copiii bolnavi de leucemie, si atunci Andreea va vedea ce inseamna sa citesti ce nu-ti face bine. A, Andreea se lauda ca si-a vopsit parul in „albastru turbat”. Bine!

blank