Featured, Life

16 motive pentru care femeile prefera sa nu faca sex

Adesea lucrurile capata tot felul de fatete atunci cand vine vorba despre sex, incat o mare parte dintre femei prefera sa se abtina, decat sa intre in toate aceste situatii, complicandu-si viata ingrozitor. Site-ul www.essence.com a alcatuit un top 16 motive din cauza carora multe femei decid sa se abtina de la sex, in baza unui chestionar de intrebari. Iata rezultatele, in functie de raspunsurile primite:

1. E foarte complicat
Da, adesea o relatie sexuala complica ingrozitor celelalte parti ale relatiei. Nu degeaba foarte multe persoane decid ca abstinenta e cea mai buna treaba inainte de casatorie, asta pana isi pun in ordine toate gandurile despre ele insele. Fiindca realizeaza ca nu e vorba despre ce-si doreste partenerul, ci in primul rand despre ce-si doresc ele insele.

2. Relatia cu Divinitatea
Anumite persoane sustin ca practica abstinenta pentru ca se incred cu adevarat in relatia cu Divinitatea si realizeaza ca propriul corp e mult prea pretios, incat sa si-l ofere oricarui barbat, care poate ca nici nu vrea o relatie serioasa. Asa ca anumite femei prefera sa incuie cu cheia calea catre sex si s-o puna bine, pana cand o vor oferi sotului lor.

3. Asa ne invata Biblia
Si o exista un motiv pentru care Biblia recomanda abstinenta pana la casatorie…

4. Respect
Multe femei cred ca are legatura cu respectul: un barbat le va lua mult mai in serios si le va acorda mult mai mult respect, daca pana la momentul casatoriei ele vor practica abstinenta. Sexul inainte de casatorie nu duce nicaieri, au sustinut ele.
5. Vor sa faca dragoste
In schimb, anumite femei practica celibatul pentru ca s-au saturat de tot felul de experiente sexuale, asa ca au decis ca pana in momentul in care isi vor intalni marea dragoste, nu e cazul sa mai faca sex deloc.

6. Barbatul potrivit merita efortul
Multe au declarat ca au sarutat prea multi “broscoi”, iar acum si-ar dori sa-si astepte si “printul” din poveste.

7. Vor sa se concentreze pe le insele
Altele, dupa numeroase incercari esuate, in care au fost ranite de varii indivizi, acum incearca sa se concentreze pe ele insele, practicand celibatul. Si declara nu numai ca nu au nici o problema, dar le ajuta sa se redescopere si sa se cunoasca mult mai bine.

8. Cu dedicatie, doar pentru sot
O mare parte au declarat faptul ca au decis sa-si ofere corpul doar sotului, in exclusivitate.

9. Doar cu Dumnezeu
Parte din femei au declarat ca au decis ca pentru totodeauna sa se pastreze exclusiv pentru relatia cu Dumnezeu.

10. Exercitiu de vointa
Abstinenta nu face altceva decat sa-ti exerseze propria vointa si rabdare, fiind o proba buna ca cineva sa-si intareasca abilitatile in acest sens. A rezista la sex e un exercitiu mental cu adevarat puternic. E suficient doar ca femeile sa realizeze ca sexul nu inseamna chiar tot pe lumea asta.

11. Dezamagire
O parte din doamne s-au aratat extrem de dezamagite, fiindca nu s-au simtit asa cum se asteptau sa se simta, asa ca au decis ca o perioada sa ramana la celibat, pana cand il vor intalni pe cel ce urmeaza sa aiba suficienta rabdare cu ele, astfel incat sa-si schimbe senzatiile ciudate pe care si le-au format in ceea ce priveste sexul.

12. Masturbarea
Mare parte din femei practica abstinenta de la sex, fiindca vor sa invete foarte bine ce le place si ce nu, masturbandu-se. Si le e suficienta aceasta metoda.

13. Abstinenta impreuna
Unele cupluri sunt logodite si ambii parteneri cred in abstinenta, pana la casatorie. Au decis impreuna ca e mult mai bine asa si ca asteptarea merita din plin.

14. Frica de boli
Abstinenta poate avea la baza si teama de a nu contacta bolile cu transmitere sexuala, care sperie ingrozitor o mare parte din femei.

15. Mult mai simplu
Clubul virginelor declara sus si tare ca viata e cu mult mai simpla fara sex. Nu exista nici un fel de batai de cap, nici teama de a ramane insarcinata, nici frica de boli, nici teama ca el te vrea doar pentru sex cand tu ti-ai dori ceva serios, nici grija tipului de anticonceptionale pe care il alegi… E mult mai simplu fara sex.

16. Dorinta de a invata din greseli
Au existat declaratii conform carora multe au decis sa practice abstinenta din cauza greselilor din trecut, dandu-si seama, totodata, ca sexul fara dragoste e doar o placere de moment, si ca adevarata relatie totala e doar in momentul casatoriei.