IT&C

150.000 de participanti au fost prezenti la mitingul USL

150.000 de participanti au fost prezenti la mitingul USL

S-a tinut de promisiune si Gabi Firea

blank

Pe Stadionul National din Bucuresti a avut loc o adevarata demonstratie de forta, circa 150.000 de persoane au asaltat stadionul iar oamenii nu au mai avut loc nici in parcuri sau parcari sa circule. Practic au fost buchete de oameni in stadion si in jurul lui, iar daca presedintele Traian Basescu ar fi avut o astfel de demonstratie la Cotroceni, cu siguranta s-ar fi ascuns in vila din Dante. 

 

In schimb romanul este pasnic iar oamenii vor sa destrame structura mafiota a PDL-ului pe calea marsului si al dreptului fiecaruia, pasnic, de a protesta. A fost multa voie buna, multa lume fericita si ca exemplu ii avem pe liderii marcanti ai Romaniei, Crin Antonescu si Victor Ponta, care si-au pregatit terenul pentru alegeri.

 

O supriza placuta a fost noul om politic Gabriela Vranceanu Firea care a participat la miting alaturi de colegii de partid. Se pare ca noua fata blonda din politica Romaniei Gabriea Vranceanu Firea se tine de cuvant si candideaza. A fost imbracata frumos, ca de sarbatoare, fosta ziarista si actualmente om politic, s-a tinut de cuvant si speram sa isi tina si promisiunile efectuate la intrarea in politica, avand planuri mari pentru activitatea din partid.

Mitingul a tinut circa 2 ore si jumatate iar Antonescu si Ponta au parasit ultimii stadionul ca niste gazde bune, de parca au condus pe fiecare in parte sa paraseasca sfarsitul mitingului. 

 

blank