International, Stiri

14 personaje în căutarea unui orgasm

Regizorul Lars von Trier se pregăteşte de marea lansare a celui mai recent film, Nymphomaniac

charlotte-gainsbourg-nymphomaniac-jpg_162341

Producătorii celui mai recent film al lui Lars von Trier, Nymphomaniac (cu Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgard, Shia LaBeouf, Uma Thurman), au publicat zilele trecute 14 imagini noi, reprezentând cele 14 personaje din film în ipostaze pasionale, orgasmice.

25_nymphomaniac

În fiecare lună, până la premiera oficială din 25 decembrie, de la Copenhaga, echipa lui Lars von Trier dezvăluie câte o părticică din fiecare capitol al filmului.

01charlotte-gainsbourg

Câte un teasing constând fie într-un headline, o imagine sau o scurtă poveste a capitolului respectiv. Astfel încât, treptat, spectatorii să-şi facă o idee despre universul multistratificat din Nymphomaniac.

02stellan-skarsgard

Până acum au fost lansate deja patru teasere reprezentând primele patru capitole din cele opt ale filmului şi mai multe imagini din platou, postere şi afişe cu Lars von Trier. Nymphomaniac este produs de Zentropa Entertainments, compania lui Lars von Trier şi va fi distribuit în România de Independenţa Film, la începutul lui 2014.

Nymphomaniac (2013) este epopeea erotică a unei femei, Joe (interpretată la maturitate de Charlotte Gainsbourg), care se consideră o nimfomană, jurnalul ei povestit din perioada adolescenţei şi până la vârsta de 50 de ani, momentul la care ni se confesează. Filmul are o galerie impresionantă de actori. Charlotte Gainsbourg (Joe la maturitate), Stellan Skarsgård, Uma Thurman, Willem Dafoe, Shia LaBeouf, Udo Kier, Christian Slater, Stacy Martin (tânăra Joe) şi alţii.

 

 

blank