migranti-gura-cusuta-465x390Bărbații de origine pakistaneză s-a ales cu 143 de ani după gratii după ce, timp de 13 luni a abuzat teribil o fetiță britanică, între 2011 și 2012.

Unsprezece dintre aceștia au fost trimiși în închisoare pentru viol și un al doisprezecelea a fost închis pentru că a întreținut relații sexuale cu un copil sub 16 ani, la Bradford Crown Court, dar liderul lor a fugit în Bangladesh, potrivit Daily Mail.

Conducătorul acestui grup, Ahmed Al-Choudhury, care a facilitat cele mai multe infracțiuni, se pare că trăiește acum în Bangladesh, după ce a fugit la începutul investigației în 2012.

După condamnarea grupului, Kris Hopkins, deputat conservator de Keighley a vorbit despre „modelul bolnav al grupurilor organizate de bărbați din Asia care abuzează fete tinere albe”, declarând că există mai multe femei care au nevoie să li se facă dreptate.

Parlamentarul a mai declarat pentru Mail Online: „Nu sunt infractori sexuali de culoare albă, dar există un tipar deoarece toți acești oameni sunt din Asia și toate victimele au fost albe”.

Au existat o serie de anchete în Regatul Unit, după ce între 1997 și 2013 au apărut numeroase rapoarte asupra exploatării sexuale, în care erau implicați mulți oameni din Asia, dar unele nu au fost făcute publice sau au rămas nefinalizate.