Monden

10 Vedete care au purtat lenjerie pe post de îmbrăcăminte de stradă sau la ocazii speciale

Când vine vorba de modă, vedetele întotdeauna dau tonul. Fie că este vorba de cele mai spectaculoase mâncăruri, de amenajări interioare, de lecții de viață și mai ales de modă. În special în ceea ce privește hainele, mulți spun că nimic din comportamentul vedetelor nu îi mai surprinde. Dar ori de câte ori trebuie să-și facă apariția pe covorul roșu sau pur și simplu sunt surprinse de paparazzi pe stradă, celebritățile ne dau o lecție de stil. Vom vorbi în continuare despre 10 vedete care au purtat piese de lenjerie intimă în situații neconvenționale și pentru creativitatea lor și-au făcut câte un locușor în paginile celor mai celebre reviste de modă din întreaga lume.

blank

Kaia Gerber

Cu doar doi ani în urmă, tânăra Kaia Gerber s-a prezentat în Londra la The Fashion Awards purtând în partea superioară a corpului doar un sutien negru decorat cu perle. Acesta l-a asortat la o fustă albă din dantelă și la cizme tot negre și cu toate că vestimentația era una aparent simplă, stilul și personalitatea lui Kaia i-au dat o eleganță aparte.

blank

Kourtney Kardashian

Probabil că sunt mai puține momentele când surorile Kardashian și-au ascuns lenjeria în loc s-o expună la vedere, dar chiar și așa, un eveniment la care una din ele a reușit să se facă remarcată într-un mod deosebit este E! People’s Choice Awards din 2019 când Kourteny Kardashian a pășit pe covorul roșu cu un sutien minuscul, ascuns de un sacou plin de cristale.

blank

Camila Cabello

În perioada evenimentului Fashion Week de la Paris, acum doi ani, Camila Cabello a fost văzută purtând un pulover tricotat pe sub care nu purta niciun fel de bluză, ci doar un sutien de tip bralette. Arăta de milioane.

blank

Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens a preferat să păstreze lucrurile cât mai simple, tot în timpului unui eveniment Fashion Week, anul trecut, fiind fotografiată pe stradă într-un sutien negru, foarte simplu, pantloni scurți de aceeași culoare și o bluză deschisă care îi lăsa lenjeria și abdomenul complet expuse.

blank

Joan Smalls

Joan Smalls a făcut senzație pe covorul roșu când a apărut la Premiile MTV în anul 2019 într-un top minuscul, de tip bustieră și o fustă de mătase ce pare mai potrivită pentru dormitor, decât pentru stradă.

blank

Ariana Grande

Ariana Grande este una din vedetele care a dat startul trendului purtării lenjeriei intime la vedere. În anul 2016, la evenimentul American Music Awards, ea s-a prezentat într-o bustieră din dantelă și o pereche de pantaloni de costum, obținând astfel un loc business / sexy.

blank

Ciara

Tot în anul 2016, și Ciara a fost văzută pe covorul roșu, la una din săptămânile modei organizate în anul respectiv, purtând pantaloni lungi și negri până în pământ, un sacou subțire al cărui tiv ajungea mai jos de genunchi și pe dedesubt un body transparent și provocator din dantelă neagră. Bineînțeles că a fost o apariție de neuitat.

blank

Cara Delevingne

Cara Delevingne este cunoscută pentru aparițiile sale mai mult decât surprinzătoare. Ți-o mai amintești cu părul extrem de scurt și alb? Cu siguranță da, pentru că la această tunsoare obișnuia să poarte și costume bărbătești, la care asorta cele mai feminine sutiene. Și știi ce? Îi stătea chiar bine!

blank

Miley Cyrus

Miley Cyrus ar putea să poarte orice și să arate senzațional, având în vedere zâmbetul ei larg și inocent și ochii mari și expresivi. Dar a apărut și aproape dezbrăcată, la festivalul de muzică iHeart Radio Music în anul 2013 și întreaga ținută părea atât de naturală, încât nici nu ți-ai fi putut imagina ceva mai potrivit.

blank

Rihanna

În lumea muzicii se poartă hainele cât mai mici. Dar nimeni nu stăpânește acest trend mai bine ca Rihanna, a cărei garderobă pare să se micșoreze odată cu fiecare an care trece. Dar aproape că nici n-o poți observa când iese doar în sutien și pantaloni scurți pe stradă deoarece se pricepe de minune să-și ascundă nuditatea cu paltoane lungi până în pământ, care o transformă într-o zeiță a modei

Te-a inspirat stilul vreunei vedete prezentate aici și vrei să-l imiți sau, dimpotrivă ți-a venit ideea unei abordări cu totul și cu totul originale? Atunci găsește piesele de lenjerie intimă potrivite pentru look-ul tău în magazinul lenjerieshop.ro. Aici te așteaptă o mulțime de articole vestimentare cu un design deosebit, care te vor cuceri negreșit prin bun gust și creativitate.

blank