Stiri

1 octombrie, termenul limita pentru spectacolul DD

1 octombrie, termenul limita pentru spectacolul DD

blank

Astazi expira termenul limita, in care omul de afaceri Dan Diaconescu trebuie sa puna pe masa Ministerului Economiei cei 45 de milioane de euro, promisi in momentul castigarii licitatiei combinatului Oltchim. Dan Diaconescu promite un adevarat spectacol.Va aduce banii cu o masina blindata in fata Guvernului si apoi direct la Oltchim unde va plati salariile angajatilor.

 

Dupa ce s-a zbatut o saptamana si a fost acuzat ca nu are banii necesari pentru preluarea combinatului Oltchim, Dan Diaconescu asigura Guvernul si poporul ca el are bani si acuza ca premierul Victor Ponta este un pion principal in prabusirea Oltchimului. Dan Diaconescu nu si-a dezvaluit in totalitate sursele financiare, desi se zvoneste ca a fost ajutat de catre omul de afaceri Eugen Anca, si afirma ca in contul sau exista 91 de milioane de euro, bani pe care doreste sa ii destineze in exclusivitate combinatului Oltchim.

 

Pe de alta parte, Dan Diaconescu doreste modificatea contractului pe care urmeaza sa il semneze cu Ministerul Economiei, pe motiv ca lipsesc clauze importante.

 

blank