Unele persoane apreciază jocurile pe calculator pentru faptul că le permit câteva clipe de evadare din realitate. Alții pentru o luptă crâncenă pe viață și pe moarte după care se simt revigorați. Mai sunt și unele persoane care se joacă doar de dragul experienței. Dar cele mai multe iubesc universul virtual pentru că nu văd cum lumea în care trăim ar mai putea fi completă fără el. În continuare vă prezentăm o clasificare a celor mai întâlnite profiluri de gameri și scaunele de gaming de la promoții-scaune.ro care se potrivesc fiecărei persoane în parte pentru o experiență completă.

#1 Arka B107 pentru competitori

Mulți gameri sunt persoane care caută în jocurile pe calculator o modalitate de a obține satisfacție pshihică imediată, care să acționeze ca un buton de restart împotriva grijilor de zi cu zi. Aceștia nu au timpul liber necesar pentru a petrece ore în șir la calculator descifrând ghicitori și rezolvând labirinturi complicate. Tot ce vor este o luptă aprigă de 30-40 de minute după care să se simtă fresh și să se poată întoarce la responsabilitățile cotidiene. Pentru ei, la fel ca experiența de joc, nici scaunul de gaming nu trebuie să fie sofisticat, ci să le ofere exact ce au nevoie: stabilitate, siguranță și confort. Ca de exemplu, Scaunul de Birou Arka B107 un scaun pentru gamerii competitivi.

#2 Arka B54 pentru suporteri

Primul joc în rețea este ocazia perfectă pentru a realiza dacă ești un gamer mereu gata de atac, sau unul domestic, care preferă să-și vadă de pământurile sale și să asigure resursele necesare aliaților săi plecați la război. Gamerii care își primesc energia privind cum munca lor dă roade iar orașele lor se dezvoltă sunt gameri suporteri, iubitori de pace. Pentru ei mai mult decât destinația este mai plăcut drumul și de aceea lor li se potrivește Scaunul de Gaming Arka B54 Eagle care face din joc o călătorie virtuală confortabilă, de neuitat.

#3 Phoenix B207 Spider pentru gambleri

Pentru gambleri jocurile virtuale sunt totul sau nimic. De cele mai multe ori aceste persoane nu se joacă doar de dragul de a se juca, ci trebuie să câștige și ceva în plus față de satisfacția unei lupte însângerate. Aceste lucruri extra pot fi respectul adversarilor, sau pariuri puse cu prietenii. De aceea, chiar dacă nu se joacă zi de zi, atunci când o fac, o fac din tot sufletul și pentru a fi câștigători depun tot efortul să se pregătească corespunzător, inclusiv investind în scaune adecvate gaming-ului precum Phoenix B207.

#4 Arka B19 pentru gameri old school

Un gamer pasionat de jocuri arcade, la modă cu câteva decenii în urmă, apreciază confortul oferit de un scaun de gaming clasic model Arka B19. Acesta este un scaun solid și cu un design plăcut vizual, dar care pune accent pe minimalism și funcțiile de bază ale unui scaun de gaming în detrimentul accesoriilor inutile.

Citeste si...  Apple a lansa luni un serviciu nou. Iată despre ce este vorba

#5 Arka B146B pentru vânătorii de trofee

Gamerii trophy huneters îi recunoști în rețea după armura strălucitoare și armele pe care nu le poți obține decât în urma îndeplinirii unor misiuni speciale. Ei ies mereu în evidență și chiar dacă nu le vezi adevăratul chip, poți fi convins că și în viața de zi cu zi duc un trai la fel de decadent. Ei nu se mulțumesc cu un scaun de gaming obișnuit și pun preț pe aspect optând în camerele lor pentru piese de mobilier aparte precum Scaunul Gaming Arka Luxury B146B.

#6 Arka Dragon B151 pentru cei cărora le plac puzzle-urile

Există mulți gameri care nu apreciază un joc atâta timp cât nu le pune creierul la contribuție. Lor le place să descopere enigme, să spargă sigilii și să descuie încuietori chiar dacă nu au la îndemână chiea potrivită. Aceste preferințe se reflectă și în viața lor din spatele PC-ului. Nici online, dar nici în realitate, nu dau atenție lucrurilor comune, iar când vine vorba de scaune de gaming le preferă pe cele cu multe funcții precum Scaunul Gaming Arka Dragon B151.

#7 Arka B147 Racing pentru boss monsters

Există și gameri care pentru nimic în lume nu vor să se alăture forțelor binelui și preferă să treacă de partea întunecată cu prima ocazie care li se oferă. Lor le place să țină frâiele jocului și adoră să manipuleze povestea stând confortabil pe tronul lor Arka B147 Racing pentru gameri profesioniști.