Raul Sararu, singurul roman care a castigat sapte “Oscaruri” lin lumea filmelor pentru adulti, a ajuns de nerecunoscut dup ace s-a cuplat cu unul dintre cei mai sexy iepurasi din Playboy.

Această prezentare necesită JavaScript.

Unul dintre romanii care au facut istorie in industria filmelor pentru adulti, Raul Sararu, a disparut din Romania de ani buni, fara ca cineva sa mai stie o iota despre el. Era de inteles, castigase sume mari de bani dupa aparitia in peste 50 de filme, ca actor, iar ulterior ca regizor, si s-a mutat in Budapesta, unde traieste ca un nabab. A spus chiar la un moment dat ca simte cum se apropie ziua cand va castiga cate un milion de euro pe luna.

Pentru asta a lucrat intens la un plan pe care l-a aplicat fara prea mult tam-tam chiar pe plaiurile mioritice, mai exact la marginea Capitalei. Acolo unde a deschis cel mai luxos studio de videochat din Europa.

Raul este de nerecunoscut

“Regele sexului” a devenit usor si campionul noptilor albe, dupa ce si-a creat un stil de viata excentric, cu amici foarte bogati care il suprasolicita aproape la evenimente si petreceri.

Asa se face ca raul a ajuns aproape de nerecunoscut, insa faptul ca a ramas dependent de sala de fitness l-a ajutat sa-si pastreze masa musculara care a facut atatea femei sa suspine.

Acum insa, in viata actorului a aparut o alta prioritate care il face sa radieze. Este vorba despre un model african care a facut senzatie in paginile revistei Playboy.

Bruneta cu forme perfecte care castiga bani pe banda rulanta din contracte grase a reusit sa-l convinga pe roman s-o ceara de sotie, iar acumc ei doi se pregatesc de marele eveniment in care vor investi o suma foarte mare de bani.

Citeste si...  Marele personaj indragit de Gheorghe Visu a fost State