Monden, Stiri

Fiul lui Silviu Prigoana impresioneaza telespecatorii

Fiul lui Silviu Prigoana impresioneaza telespecatorii ”Tati mi-e dor de tine!”

blankAvand in vedere ca pe baietii Adrianei Bahmuteanu ii cheama Gabriel Eduard si Mihai Maximus, a reprezentat un prilej de sarbatoare in familia acesteia. Familia i-a sarbatorit pe cei doi copii ai Adrianei acestia facandu-si aparitia si la televizor impreuna cu toata familia.

„Parintilor mei nu le place sa apara la TV dar m-au sustinut si vreau sa le multumesc, chiar daca am avut o viata mai zbuciumata”, a spus Bahmut cu privire la aparitia tatalui ei la tv impreuna cu ea.

Tatal Adrianei Bahmuteanu nu urmareste scandalurile de la televizor, mai ales ale fiicei, dar inevitabil a prins cateva scene dintre ea si sot si nu a ezitat sa isi spuna un punct de vedere : „Am oroare de publicitate. Sunt un om bucuros cu fetele mele si cu nepotii mei. Dar atentia copiilor a fost confiscata de alte persoane inainte mea si mie mi-a ramas numai catelul. Pe baza antecedentelor din casatoria Adrianei, noi, ca parinti trebuie sa fim foarte prudenti. Nu ne putem implica in relatia lor dar facem tot ce putem sa nu ne amestecam.”, spune tatal Adrianei.

Emotionant a fost si momentul in care micutul Maximus i-a adresat tatalui cateva cuvinte la tv  : „Tati, mi-e dor de tine. Am vrut sa merg la tati sa il luam si pe el in casa noastra”, a spus micutul. Iar Adriana a completat ca si-ar dori ca Silviu Prigoana sa vina sa isi viziteze copiii cel putin.

 

blank