IT&C

FOTO: Rellys Tonu, Playmate of the Year

rellys-tonu-apr-2014-5

Rellys Tonu s-a bălăcit la waterpark vara trecută, ocazie cu care a fost playmate-ul ediţiei de iulie-august a revistei. După care, în toamnă, a fost desemnată reprezentanta României la concursul internaţional Playmate of the Year, ce se ţine anual în Filipine.

Rellys ne-a făcut mândri şi a obţinut locul II şi titlul de Miss Personality în cadrul galei din 2013. Evenimentul a avut loc pe 24

octombrie la Manila, unde reprezentanta Playboy România a concurat alături de playmates din alte nouă ţări. Modelul nostru, care i-a încântat pe filipinezi cu frumuseţea şi personalitatea sa, a mai obţinut o victorie. Portretul său, realizat de unul dintre cei mai importanţi artişti locali, a fost printre cele mai bine vândute tablouri în cadrul unei licitaţii cu scop caritabil organizate de Playboy Filipine (120.000 de pesos), iar Rellys a decis să doneze cei 20% din această sumă, oferiţi fiecărui playmate, spitalului PGH Manila.

Odată întoarsă în ţară, Rellys şi-a continuat cariera de model şi gazdă de evenimente, la care a adăugat şi job-uri de MC, plus câteva contracte în afara ţării, în calitate de fotomodel, care i-au asigurat un sfârşit de an foarte confortabil. Băimăreanca, adoptată de Timişoara şi apoi relocată în vara trecută la Bucureşti, vrea să-şi ducă şi mai departe cariera, să nu se limiteze doar la evenimente şi prezentări de modă, aşa că are în plan ca din toamnă să înceapă cursuri de actorie. Şi, la cât de ambiţioasă o ştim, nu ne îndoim că va face ceva spectaculos şi din această pasiune.

blank