Actualitate, Stiri

George Cornu a ajuns in prajul depresiei dupa ce a fost arestat de politie

61467270

Si milionarii pot fi tristi catodata! Dupa ce a fost arestat si i s-a comunicat ca este cercetat pentru evaziune fiscala, lumea lui Georgica Cornu s-a schimbat radical. Daca inainte iesea des in oras si era sufletul petrecerii, acum, milionarul…

La sfarsitul lunii Martie, afaceristul Georgica Cornu a fost acuzat de evaziune fiscala, fiind suspectat ca ar fi prejudiciat statul cu 61 de milioane de lei. Totul prin intermediul unor facturi fictive emise de firmele sale. A fost arestat pentru 24 de ore si audiat de polististi, iar mai apoi a fost eliberat, fiind cercetat in libertate.

61467269

Dupa noaptea petrecuta in arest, viata lui Georgica Cornu s-a schimbat radical. Inainte, afaceristul se inconjura mereu de prieteni si ieseau la gratare si la chefuri, insa, acum, lucrurile nu mai stau deloc asa. Georgica Cornu s-a inchis in el, s-a indepartat de prieteni si este destul de deprimat. Cei apropiati isi fac griji pentru el, deoarece nu mai comunica nici pe departe ca inainte, preferand sa isi petreaca mai tot timpul de unul singur.

George Cornu locuieste mai mult in Timisoara, insa petrece destul timp si prin Capitala, cu afaceri. In Martie, atunci cand mascatii au mers la casa din Timisoara sa o perchezitioneze, afaceristul se afla la Bucuresti, unde avea o intalnire de afaceri. Astfel, el a aflat de la televizor ca este suspectat de evaziune fiscala si a plecat intr-un suflet catre locuinta sa.

blank