Showbiz, Stiri

Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu îşi botează fiica astăzi!

Petrecerea este programată la Palatul Mogoşoaia

 Alina-Sorescu-Alexandru-Ciucu-OK-1

Zi importanta azi pentru Alexandru Ciucu si Alina Sorescu. Cei doi soti isi vor boteza fetita. Ceremonia din biserica va fi urmata de o petrecere intr-un cort din incinta Palatului Mogosoaia, la care sunt asteptate peste 200 de persoane.

alexandru-ciucu-invitatie-botez1

Alexandru Ciucu si Alina Sorescu si-au inceput ziua cu mari emotii. La pranz, fetita lor, Elena Carolina, va fi crestinata. Ceremonia religioasa va avea loc in biserica din incinta Palatului Mogosoaia. Micuta va fi imbaiata in cristelnita in care se va pune si apa sfintita din Iordan, pe care tatal ei a adus-o saptamana trecuta personal din Israel.

Dupa slujba religioasa, parintii si invitatii se vor indrepta catre cortul ampasat langa Palatul Mogosoaia unde vor petrece pana in noapte.

alina-sorescu-flori-botez

Invitatia a fost trimisa, de altfel, de acum o luna de zile. Celebrii parinti au ales un design inedit, haios, o caricatura reprezentandu-i pe ei, tinand-o de maini pe fiica lor, iar in interior au recreat cateva versuri din Luceafarul, adaptate evenimentului.

flori-botez-ciucu-sorescu

Meniul de la botez imbina bucataria italiana cu cea frantuzeasca si cu cea romaneasca. Salata de mai multe tipuri cu rosii cherry, reductie de aceto balsamico, foietaj cu branza de capra si ulei de trufe. Peste – somon la cuptor, usor afumat anterior, cu cartofi dauphinoise, gratinati, cu branzeturi si parmezan. Sarmalele cu mamaliga şi vitel la protap

Mesele vor fi decorate cu buchete de trandafiri si bujori roz, iar candy bar-ul si tortul vor pastra aceeasi nuanta.

blank