Actualitate, Stiri

Copos şi Gică Popescu umflă zilnic roţile dubelor, iar Meme repară scaune şi mese!

La Rahova, „vedetele” sunt într-un program de protecţie din cauza unor ţigani agresivi

  Meme

Meme, Copos si Gica Popescu au iesit la munca in incinta Penitenciarului Rahova. Celor trei detinuti le-a fost aprobata solicitarea de a merge la lucru, iar pe langa zile de libertate, acestia vor putea castiga si niste bani.

Condamnat la 3 ani si jumatate, Mihai Stoica va presta servicii la aterierul de tamplarie, in timp ce Copos si Popescu au inceput deja munca la garaj.

„Meme este mai bine, este la tamplarie, nu e rau acolo. Copos si Gica Popescu au picat mai rau. E socant sa-i vezi pe cei doi cum se chinuie sa umfle rotile dubelor. Chiar nu au nicio treaba cu mecanica”, a povestit o sursa.

Copos

La Penitenciarul Rahova, cei trei sunt bagati si in programul de protectie, din cauza unor celule cu detinuti de etnie roma. „Acestia ii injurau si ii amenintau mereu pe Meme, Copos si Popescu”, a dezvaluit sub protectia anonimatului, unul dintre colegii de „suferinta” ai oamenilor din fotbal inchisi la Rahova.

giga popescu

Pe langa munca la tamplarie, Mihai Stoica vrea sa mai scoata si o carte despre industria siderurgica, domeniu unde este specializat. In fuctie de numarul zilelor de munca, cei trei condamnati ar putea cere si eliberarea conditionata.

blank