Monden, Stiri

Brokerul vedetelor de succes da bir cu fugitii

Brokerul vedetelor de succes da bir cu fugitii
blank

Cristian Sima este un broker important de pe piata locala de capital,  acesta nu mai este gasit nici la telefon, domiciliu sau la locul de munca. Brokerul administra investitiile la bursa ale multor vedete autohtone.

Brokerul Cristian Sima are un c.v. impresionant si care denota incredere astfel cu usurinta multe persoane au acceptat sa-si lase propii bani pe mainile lui. Este doctor in matematica, multi ani a practicat pe pietele de capital din Italia, Franta sau Londra, deasemenea a fost primul investitor local care a deschis o firma de brokeraj pe segmentul pietelor internationale.

Totusi cu o experienta bogata si cu calitatile destul de competente in aria pietelor de capital, acesta este de negasit si se presupune ca a fugit cu banii investitorilor sau i-a pierdut in urma unor tranzactii care au dat gres. Pe de alta parte Sima primeste numai vorbe de bine din parte investitorilor printre care si Tudor Chirila : „Cristian Sima, cel pe care l-am cunoscut eu, era un om extrem de cultivat, serios, un om foarte inteligent, fost matematician, bun cunoscator de macroeconomie si piete internationale. Era un tata de familie, un om plin de umor, cu care se putea sta de vorba ore in sir. Aceasta descriere v-ar fi facut-o oricare din clientii lui pana in acest moment”, mentioneaza artistul pe blogul personal. Printre investitori se numara si Andreea Raicu.

blank