Showbiz, Stiri

Bombă! Trupa Simplu se reuneşte!

Băieţii trag în mare secret pentru pregătirea unui spectacolul grandios

 Simplu

Imposibilul a devenit posibil. Dupa o pauza de patru ani, in care fiecare a luat-o pe cont propriu, membrii trupei Simplu au decis sa revina la vechea formula si sa concerteze din nou impreuna.

Ideea le-a venit dupa concertul lui Smiley de la Sala Palatului, in timpul caruia membrii trupei au sustinut, in vechea formula, trei piese din repertoriul “Simplu”. A fost delir in sala si show de zile mari pe scena, hit-urile trupei fiind cantate la unison de artisti si cei peste 4.000 de spectatori.

Simplu 2

„Wow! Va multumim pentru dragostea pe care ne-o aratati! Sa stiti ca sentimentul este reciproc si tot ce am facut in seara asta am facut pentru voi. Ne dorim ca spectacolul acesta sa fie primul dintr-un lung sir care va urma. Multumim!”, spunea Smiley pe 1 martie, in fata publicului numeros care venise la concertul sau. De atunci s-au scurs aproape două luni, iar timpul a lucrat in favoarea lor: Smiley, CRBL, Tazz, Omu’ Negru, Francezul si Piticu’ ajungand la concluzia ca spectacolul trebuie sa continue si succesul reeditat.

Simplu 1

In urma cu cativa ani, fiecare piesa Simplu ajungea hit in cateva saptamani de la lansare

“Ideea le-a venit dupa succesul pe care l-au avut la concertul lui Smiley, cand s-au reunit. Nu aveau in plan lucrul acesta, dar cand au vazut reactia salii si cati fani le stiu piesele, vers cu vers si cata bucurie au provocat, au spus ca merita. Si ei au fost fericiti. E o implinire totala, nu se poate descrie in cuvinte ce simte un artist in astfel de momente.

Acum se lucreaza la o piesa noua. E cam greu cu Smiley, el are programul incarcat si foarte multe proiecte, insa, important este ca se misca lucrurile si in directia corecta. Au in plan sa organizeze si un spectacol “Simplu” la Sala Palatului, cat de curand, dar asta nu inseamna ca vor renunta la carierele personale. Nicidecum. Se va merge cu toate simultan si vedem ce o sa iasa”, a declarat un apropiat din cercul artistilor.

blank