Showbiz, Stiri

Mia Telerico a devenit o adevarata domnisoara. Vezi imagini cu starul din Good Luck Charlie

mia telerico

Mia Telerico cocheteaza cu actoria inca de la varsta de 11 luni cand a primit o colaborare cu cei de la Disney pentru un rol in serialul „Good Luck Charlie”. Mia a jucat rolul principal, fiind cel mai mic copil al familiei Duncan. Serialul urmareste povestea familiei Duncan si incercarile celor cinci membrii de a o creste pe micuta Charlie. 

Mia Telerico s-a nascut in anul 2008 si deja are la activ 3 roluri in productiile celor de la Disney. Pe langa rolul principal din „Good Luck Charlie”, Mia a mai jucat in „Shakes It Up” si „So Random”. Ea a devenit o adevarata domnisoara la varsta de aproape sase ani si este considerata unul din copiii-vedeta de la Hollywood. 

Chiar daca este doar un copil, celebritatea ii aduce Miei si necazuri. Mia are de cateva saptamani probleme, dupa ce a primit amenintari cu moartea pe internet, mai exact pe contul sau de Instagram. Tanara a primit amenintari cu moartea si o poza in care apare capul sau plin de sange. Politia a deschis deja o ancheta pentru a-i gasi pe vinovati.

 

 

blank