Necenzurat, Stiri

Vrea să şi-o tragă cu 100.000 de bărbaţi şi îi spune acestei dorinţe… „proiect”

Ania Lewiska spune că este o misiune nobilă…

proiect sex suta mii

O tânără și-a asumat de curând misiunea nobilă de a depăși recordul mondial pentru cel mai mare număr de parteneri sexuali înregistrat vreodată. Faptul că un astfel de record nici măcar nu există încă n-o deranjează pe Ania Lewiska din Polonia, care e optimistă și și-a stabilit ținta absurdă de 100 000 de bărbați, scrie Ian Moore pentru vice.com.

Ania, fost graphic designer, a hotărât să aloce 20 de minute fiecărui bărbat și acceptă să dubleze timpul dacă norocosul nu e satisfăcut până la sfârșitul perioadei alocate. Ce amabil din partea ei. Dacă Ania reușește să-și îndeplinească visul fără să mănânce, să doarmă sau să piardă timp prețios cu vreo procedură de reconstrucție genitală, acesta îi va ocupa 33.000 de ore – adică trei ani și opt luni.

Asta înseamnă o grămadă de timp, o grămadă de puli (femeile n-au voie să se înscrie) și o grămadă de bani cheltuiți pe călătoriile în jurul lumii, în căutare de bărbați doritori s-o ajute să intre în Cartea Recordurilor.

„Vreau să intru în Cartea Recordurilor făcând sex cu 100.000 de bărbați. Mi-a venit ideea într-o noapte de băut cu prietenii. Îmi place să mă distrez și îmi place să fac sex, așa că mi s-a părut mișto ideea. Am început maratonul în Polonia acum câteva săptămâni și acum sunt pregătită să cuceresc lumea. Momentan sunt în Cehia”, i-a povestit Ania Lewiska lui Ian Moore.

Ea a povestit că are un fel de echipă care-i organizează maratonul şi că nu acceptă bani, pentru că are şi ea mândria ei, nu este prostituată. Şi ca să se ajungă cu bani, cel puţin în Polonia, bărbaţii au împărţit cu ea, frăţeşte prețul camerelor de hotel. Însă călătoriile ei costă cel mai mult. „Am primit multe amenințări cu moartea, mai ales din țările musulmane. Egiptenii par foarte iritați de ideea mea. Nu cred că voi putea merge acolo”, a mai spus Annia.

În dimineaţa interviului ajunsese la cifra de 424 de bărbaţi. Deci mai avea nevoie de numai 99.576 de bărbaţi.

Nu are iubit, tatăl i-a murit, iar mama… nu-i mai vorbeşte. Deci, totul s-a rezolvat!

 

 

blank