Ioana Țiriac
Sport

Pasiunea pe care Ioana Țiriac o are în comun cu tatăl său. Evenimentul la care a participat singura fiică a miliardarului

Ioana Țiriac (24 de ani), singura fiică a lui Ion Țiriac, este, la fel ca tatăl său, pasionată de mașini.

Tânăra locuiește în Statele Unite ale Americii, iar sâmbătă a fost prezentă la calificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami, care are loc duminică, de la ora 22:30

Pasiunea pe care Ioana Țiriac o are în comun cu tatăl său

Ion Țiriac este cunoscut pentru pasiunea sa pentru mașini, dovedită mai ales de colecția impresionantă pe care o are, de peste 400 de mașini.

Ion Țiriac are în colecție, printre altele, un Ferrari Monza SP2, evaluat la aproximativ două milioane de euro, și un Aston Martin identic cu cel condus de James Bond, în celebra serie de filme.

Ioana Țiriac a primit de Crăciun, din partea familiei, o mașină Mercedes AMG GT, care costă nu mai puțin de 350.000.

Ioana Țiriac studiază în Miami

Unica fiică a lui Ion Țiriac duce o viață lipsită de griji peste ocean. Ioana, fiica lui Ion Țiriac și a jurnalistei egiptene Sophie Ayad, este pasionată de călătorii, dovadă sunt fotografiile postate pe rețelele sociale din toate colțurile lumii, dar se îngrijește și de viitorul său. Studiază Jurnalismul și Economia în Miami.

Ioana Țiriac îi moștenește frumusețea mamei sale și spiritul de antreprenor la tatălui său. Aceasta a organizat un eveniment caritabil în care a avut loc și o prezentare de modă, iar banii, nu puțini, au fost donați către o fundație.

După ce a locuit la Monte Carlo alături de Sophie Ayad, Ioana a terminat Liceul American din București și acum s-a mutat în însoritul Miami.

O iubitoare a tenisului, fiica lui Ion Țiriac a fost prezentă în tribune la diferite turnee, dar mai cu seamă la Madrid Open, competiție patronată până de curând de tatăl său. Acolo s-a cunoscut și cu Simona Halep, sportivă cu care omul de afaceri are o relație excelentă.

blank