Jill Biden
International

Jill Biden a adus o pisică la Casa Albă. Povestea impresionantă a lui „First Cat”, felina care a întrerupt un discurs al președintelui

Jill și Joe Biden au adus o pisică adoptată la Casa Albă. Felina a fost botezată Willow, după orașul nata al Primei Doamne.

Pisica pe care Jill Biden a adus-o la Casa Albă are și o poveste impresionantă. Felina i-a marcat pe soții Biden în 2020, atunci când a întrerupt un discurs susținut de Joe, în vremea în care se afla în campanie.

Cine este Willow sau „First Cat”, pisica de la Casa Albă

Jill Biden a decis să aducă pisica adoptată la Casa Albă, după ce a fost impresionată de povestea felinei. Într-un mesaj postat pe Twitter, prima doamnă a anunțat: „Ea este Willow”. Internauții i-au răspuns, la rândul lor, cu mesaje însoțite de fotografii cu pisicile proprii, care o „salutau” pe felina de la Casa Albă.

Prima doamnă a postat o serie de imagini cu noua locatară de la Casa Albă, iar tigrata pare că s-a obișnuit și se distrează de minune în reședința de la Washington.

Felina se distrează de minune pe holurile din Casa Albă, s-a obișnuit cu noua locuință, dar și cu jucăriile pe care le are la dispoziție.

Jill Bide, impresionată de povestea pisicii adoptate

Jill Biden a fost impresionată de felina pe care a decis să o aducă la Casa Albă. Prima Doamnă și pisica s-au întâlnit prima dată în Pennsylvania, în timpul campaniei lui Joe Biden pentru alegerile prezidențiale din SUA.

Felina a întrerupt, la acel moment, discursul președintelui. Prima doamnă a decis să adopte pisica, urmând tradiția de a avea un animal de companie la Casa Albă. Soții Biden au venit inițial cu un ciobănesc german, Champ, care a murit în 2021 din cauza vârstei și cu Major, care a fost trimis la țară pentru că nu s-a acomodat cu viața la Washington.

blank