Dani Oțil
Showbiz

Dani Oțil și-a angajat soacră la restaurantul lui ce salariu primește mama Gabrielei Presăcariu

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează un cuplu îndrgit în howbizul din România. Puțini sunt cei care știu că Dani Oțil a angajat-o pe mama partenerie sale de viață la restaurantul său din București.

Ce salariu lunar îi dă Dani Oțil soacrei lui

Soțul Gabrielei Prisăcariu a mărturisit că soacra lui „e aproape șefa mea”: “Aveam un banc în minte. Se zice că el i-a zis soției că i-a murit secretara. Iar soția i-a zis că situația nu este așa tragică, că poate vorbi cu maica-sa să o înlocuiască pe secretară. El i-a spus, apoi, soției că o să vorbească cu groparul în acest sens, dar nu crede că va fi posibil. Ideea e că eu am angajat-o pe soacră-mea (n.red. la restaurant), e aproape șefa mea!”.

La restaurantul său din Capitală, din zona Cartierul Francez, mama soției sale lucrează pe o poziție de conducere, iar salariul ar putea să se situeze între 2000 și 3000 de euro pe lună. Aceasta se ocupă de stocurile de materie primă, are grijă să verifice marfa care este adusă la restaurant, verifică facturile și curățenia și este atentă la tot ce se întâmplă în local, scrie cancan.ro.

Dani Oțil și Gabriela Priscariu, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți pentru prima dată. Matinalul de la ”Neața cu Răzvan și Dani” a devenit un bărbat complet. Este om de afaceri, dar și tătic. De când a devenit tătic pentru prima oară, viața lui Dani s-a schimbat radical. Prezentatorul TV este în culmea fericirii și și-a intrat foarte bine în noul rol.

blank