Diana Gureșoaie
Showbiz

Diana Gureșoaie, prinsă drogată la volan. Fosta iubită a lui Cristi Tănase

Diana Gureșoaie, fosta iubită a lui Cristi Tănase, este acuzată ca s-ar fi urcat drogată la volan, potrivit spynews.ro. Ea are din nou probleme cu legea, după ce a fumat cannabis și s-a urcat la volan.

Fotomodelul  Diana Gureșoaie a devenit cunoscut după relația cu fostul fotbalist Cristi Tănase și mai apoi ca lider al unei grupări de prostituție care furniza fete pentru oamenii de afaceri.

Potrivit unor surse din Poliție, în data de 7 noiembrie Diana Gureșoaie a fost oprită în trafic de un echipaj al Poliției Rutiere și testată cu aparatul DrugTest. Aparatul a indicat faptul că șoferița fumase cannabis, aceasta fiind condusă la INML pentru analizele de sânge. Astfel, pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor stupefiante.

Diana Gureșoaie, condamnată în dosarul „Prostituție de lux”

După relația cu Cristi Tănase, Gureșoaie a fost implicată într-un dosar de prostituție. Aceasta a fost acuzată că „aproviziona” cu fete pe care le cunoștea din cluburi mai mulți milionari, printre care și omul de afaceri brașovean Ioan Neculaie, conform sursei citate.

În 2015, peste 60 de tinere erau aduse cu escortă la secția 19 din București, pentru a da cu subsemnatul într-un dosar de prostituție și proxenetism.

Totul s-a transformat într-un scandal de proporții, atunci când au fost date publicității nume celebre din showbiz-ul autohton: Daniela Crudu, Simona Trașcă, Mădălina Pamfile, Diana Gureșoaie.

Fiind considerată capul rețelei, Gureșoaie a fost condamnată la 2 ani de închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității.

blank