Featured, Politic

Primar liberal: Consider că PNL trebuie să formeze o coaliţie cu USR. Le cer colegilor de la Bucureşti să nu uite că românii au ieşit în stradă împotriva regimului PSD

Primarul PNL al localităţii ieşene Valea Lupului, Liviu Dulgheru, susţine că PNL ar trebui să se alieze cu USR la guvernare, precizând că şefii liberali de la Bucureşti ar trebui să nu uite că românii au ieşit în stradă împotriva regimului PSD, care a dus ţara într-o direcţie greşită.

Edilul PNL Liviu Dulgheru scrie pe Facebook că, indiferent de poziţia colegilor săi de la Bucureşti, el consideră că PNL trebuie să se alieze cu partide de dreapta şi că varianta PNL-USR este soluţia corectă.

„Consider că PNL trebuie să formeze o coaliţie cu USR. Îmi doresc ca aici, în Valea Lupului, la nivel local, echipa PNL- USR să funcţioneze la fel ca până acum (cu bune şi rele). Eu voi rămâne la fel de implicat şi în acord cu nevoile oamenilor ca până acum, indiferent de coaliţiile de guvernare. Local, noi am învăţat că orgoliile sunt pentru campaniile electorale. În restul timpului, ar fi bine sa punem osul la treabă cu toţii!”, a precizat primarul localităţii Valea Lupului, Luiviu Dulgheru.

El a adăugat că are şi un sfat pentru şefii liberali de la Bucureşti, cerându-le acestora să nu uite că românii au ieşit în stradă împotriva regimului PSD, care a dus ţara într-o direcţie greşită.

„În rest, eu prefer să rămân consecvent şi demn în faţa oamenilor care au avut încredere în mine în urmă cu un an! Pentru ei, cu orice risc, nu pot să trec peste principii şi toate speranţele care au existat în spatele acelui vot din 27 septembrie 2020!”, adaugă primarul liberal al localităţii Valea Lupului, Liviu Dulgheru.

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a afirmat, joi, după discuţiile cu PSD, că „a fost o primă discuţie bună în care s-au discutat proiecte, obiective”.

„Am încercat să găsim soluţii la această criză politică”, a declarat Cîţu, adăugând că s-au găsit „multe lucruri” care unesc cele două partide.

La rândul său, liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că nu au avut discuţii în ceea ce priveşte funcţiile din Guvern. „Cred că suntem pe un drum corect şi dacă vom fi şi cinstiţi, şi patrioţi, acesta este un drum care va duce către formarea unei majorităţi”, a afirmat Ciolacu.

blank