Angelina Jolie
Featured, Life

Angelina Jolie, cu un accesoriu socand în gură. Vezi despre ce este vorba

Angelina Jolie şi-a făcut o apariţie impresionantă la lansarea celei mai noi producţii Marvel, filmul „Eternals”, unde a fost însoţită de cinci dintre cei şase copii ai săi.

Angelina Jolie a umblat la sertarul cu vechituri pentru a-şi îmbrăca familia la evenimentul de luni seara. „Copiii mei poartă toți un amestec cu vintage, inclusiv rochia mea veche pe care am purtat-o la Oscar. Am ales unele accesorii de epocă și am reciclat din vechile mele lucruri”, a spus Angelina, comentând aspectul ei și al copiilor săi pe covorul roșu. Fiica ei, Zahara, în vârstă de 16 ani, a fost cea care a strălucit acum în rochia Ellie Saab cu care mama sa s-a afişat la Oscarurile din 2014.

În schimb, Angelina Jolie a optat pentru o ţinută mai simplă. Vedeta și-a îmbrăcat silueta subțire într-o rochie lungă fără bretele, semnată Balmain, drapată în față, cu umerii goi, care i-au dezvăluit câteva dintre numeroasele sale tatuaje.
Angelina Jolie
Dintre accesorii, piesa de rezistenţă este bijuteria de aur cu care a ales să-și decoreze buza inferioară şi bărbia. Un astfel de accesoriu este la vânzare pentru preţul de 50 de dolari, pe site-ul bijutierului Nina Berenato şi poate fi comandat online şi prin intermediul platformei Amazon

În filmul Eternals Angelina, acum în vârstă de 46 de ani, o interpretează pe Thena, o războinică acerbă, care poate forma orice armă din energia cosmică. Filmul va ajunge în cinematografele din SUA pe data de 5 noiembrie.

blank