Corina
Featured, Life

Cine e Corina, amanta lui Laurenţiu Reghecampf pe care a lăsat-o însărcinată

Laureţiu Reghecampf şi-a găsit fericirea în braţele altei femei, Corina Bilcon, pe care a lăsat-o însărcinată. Aceasta este informaţia momentului care circulă prin spaţiul public, dar pe care Anamaria Prodan refuză să o accepte.

Corina Bilcon, amanta lui Laurenţiu Reghecampf, ar fi însărcinată în trei luni şi ar urma să aducă pe lume o fetiţă. Potrivit unor surse apropiate celor doi, aceştia au şi planuri de căsătorie după ce Reghe încheie socotelile cu Anamaria Prodan.

Se pare că Reghe ar vrea să semneze actele de divorţ cât mai repede ca să-şi vadă mai departe de relaţia cu Corina.

Corina Bilcon s-a născut în Deva, însă l-a cunoscut pe Laurenţiu Reghecamf departe de casă. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în Dubai, acesta fiind și locul în care s-au îndrăgostit și și-au început relația.

Laurențiu Reghecampf și noua lui iubită au petrecut clipe de neuitat împreună și în vacanța lor de lux din Grecia. Cei doi au fost fotografiați împreună cu mai mulți prieteni în timp ce se aflau la masă.

Chiar de atunci Corina şi Reghe se comportau ca un cuplu adevărat şi nu îşu ascundeau gesturile de afecţiune şi sentimentele.

Acum a apărut şi informaţia că Laurenţiu Reghecampf a lăsat-o însărcinată pe Corina şi că aşteaptă împreună o fetiţă. Aceştia s-au decis deja şi în privinţa naşilor de cununie, care ar fi Mihai Rotaru, patronul CS Universitatea Craiova, şi soţia lui.

Laurențiu Reghecampf și Corina Bilcon locuiesc împreună în Craiova, acolo unde Reghe este antrenor. Cei doi urmează să devină părinți cât de curând. Acesta va fi al treilea copil al tehnicianului.

Reacţia Anamariei Prodan după ce a aflat că Reghecampf a lăsat o altă femeie însărcinată
Vestea că amanta lui Reghe e însărcinată a luat-o prin surprindere pe Anamaria Prodan, care a mărturisit că nu ştie nici măcar cine e Corina.

„Ce sarcină? Nu știu despre ce vorbești… Cine e Corina? Ce înseamnă iubită oficială și noi nu știm? Nu înțeleg despre ce vorbești. Habar nu am, nu citesc presa. Am vorbit cu soțul meu acum 30 de minute și nu cred ca știa asta. Nu știu cine e fata asta, nu înțeleg de ce se tot bate apa despre ea”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Relația dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a devenit o telenovelă urmărită de toată țara în ultimele luni, după ce s-a scris că soțul impresarei a fost văzut în compania mai multor femei.

blank