Maria Sharapova
Featured, Sport

Maria Sharapova crede că Serena Williams o urăște

„Mă urăște, am auzit-o plângând!” Maria Sharapova și Serena Williams s-au întâlnit acum în afara terenului: ce s-a întâmplat

Maria Sharapova (34 de ani) și Serena Williams (39 de ani) au fost rivale în circuitul WTA mai bine de 15 ani, până când sportiva din Rusia a decis să se retragă, în februarie 2020.

Cele două mari campioane nu au avut o relație bună, lucru recunoscut de MaSha în autobiografia „Unstoppable: My Life So Far”, publicată în 2017.

„Cred că niciodată nu m-a iertat pentru ce s-a întâmplat la Wimbledon, în 2004. Cred că mă urăşte pentru că eram un copil slăbănog, care a reuşit să o învingă, împotriva tuturor așteptărilor.

Se simţea ca acasă la All England Club, credea că trofeul e ceva ce îi aparţine de drept. Cred că mă urăşte şi pentru faptul că am văzut-o într-o situaţie în care era cu psihicul la pământ, în cel mai de jos moment al ei. Dar, cel mai mult cred că mă urăște pentru că am auzit-o plângând. Nu mă va ierta niciodată pentru asta.”, a scris Sharapova.

20-2 pentru Serena Williams este raportul victoriilor în meciurile cu Maria Sharapova
Luni seara, Maria Sharapova și Serena Williams s-au întâlnit la Met Gala, unde sportiva din SUA a avut o apariție extravagantă. MaSha a fost însoțită de logodnicul ei, Alexander Gilkes, în timp ce Serena a venit alături de soțul său, Alexis Ohanian.

Sharapova s-a întreținut minute bune cu Serena și cu Venus Williams și chiar s-a pozat alături de ele și a postat imaginea pe contul său de Instagram. Întâlnirea de la Met Gala confirmă că cele două mari campioane au îngropat securea războiului.

Maria Sharapova, 5 titluri de Grand Slam
Maria Sharapova a început tenisul la 6 ani, când s-a mutat din Rusia în SUA, alături de tatăl ei. Mama sa nu a putut merge și ea timp de doi ani, din cauza problemelor cu viza. La acea vârstă, cea care i-a văzut potențialul a fost Martina Navratilova, care i-a recomandat să se antreneze în Statele Unite.

La 14 ani a jucat pentru prima dată la Indian Wells. A câștigat Wimbledon în 2004, când avea 17 ani, US Open în 2006, Australian Open în 2008 și Roland Garros în 2012 și 2014, ultimul dintre acestea chiar într-o finală cu Simona Halep.

În total, Sharapova a câștigat 36 de turnee WTA în proba de simplu, o medalie olimpică de argint în 2012 și Fed Cup, alături de naționala Rusiei, în 2008.

Sharapova a ajuns pentru prima dată lider WTA în august 2005, acolo unde a rămas timp de 21 de săptămâni.

blank