Antonia și Vincenzo Castellano, decizie finală în instanță în privința fiicei lor, Maya: „A fost unul dintre momentele extrem de grele”
Featured, Life

Antonia și Vincenzo Castellano, decizie finală în instanță în privința fiicei lor, Maya: „A fost unul dintre momentele extrem de grele”

Antonia și Vincenzo Castellano au ajuns la un acord comun final în ceea ce privește custodia fiicei lor Maya. Fetița va locui atât în Italia cât și în România.

Antonia și Vincenzo Castellano au primit decizia finală din partea judecătorilor cu privire la custodia fiicei lor Maya. După șapte ani de discuții prin tribunale, cei doi foști soți sunt oficial divorțați cu acte și au ajuns la un acord comun în ceea ce privește custodia fiicei lor Maya.

Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011, iar în urma mariajului a rezultat o fetiță ce avea să devină mărul discordiei dintre cei doi, după ce au divorțat. Între artistă și Vincenzo au existat numeroase conflicte de-a lungul timpului cu privire modul în care fetița își va petrece timpul alături de cei doi părinți.

Din fericire, Antonia a încheiat divorțul de Vincenzo, iar judecătorii au decis că părinții vor avea custodie comun asupra copilei, care va locui atât în România cu mama ei, dar și în Italia alături de tată.

„Am încheiat divorţul. Chiar s-a încheiat divorțul, inclusiv în act. Am stabilit să petreacă timp și la mine în România, cu noi. Lucruri absolut normale. Nu am lipsit de la nicio aniversare din viața ei, mai puțin de la cea de anul trecut, unde nu am putut ajunge din cauza unor complicații impuse de pandemie, și a fost unul dintre momentele extrem de grele, în care am suferit enorm. De regulă, își face ziua de naștere în Italia, așa că, și anul acesta, voi fi acolo alături de ea”, a declarat Antonia, potrivit CanCan.

Antonia suferă după fetiţa ei, Maya: „E greu să știu că nu se simte bine și nu îi sunt alături”
Antonia suferă după fetiţa ei, Maya. Viața de mamă la distanță nu este deloc simplă. Artista mărturiseşte că îi este foarte greu, acesta este lucrul care o doare cel mai tare, dar speră să se mai schimbe lucrurile de acum şi să recupereze timpul pierdut.

„Este greu să fii mamă pentru trei copii, de vârste diferite și stadii diferite…. în special pentru că trebuie să fiu părinte de la distanță pentru unul dintre copiii mei. Și, da, îmi fac griji că nu fac totul bine, iar anxietatea preia controlul.

Că nu sunt o mamă suficient de bună pentru copiii mei, dar cred că este unul dintre gândurile firești care trec prin mintea părinților, în general. Pentru că vrem ce este mai bun pentru copiii noștri și vrem să ne asigurăm că le oferim toată atenția, iubirea, confortul de care au nevoie. Și da, în cazul Mayei, faptul că îi sunt părinte la distanță accentuează fricile, temerile că nu pot fi întru totul alături de ea, să simtă afecțiunea și iubirea mea.

E greu să știu că (n.r. Maya) nu se simte bine și nu îi sunt alături. E greu să nu fim de Crăciun sau alte sărbători importante împreună, să nu facem teme împreună, vacanțe. Sunt multe momente dificile și sper să putem recupera de acum încolo„, a declarat Antonia pentru Viva.ro.

blank