Paula Seling
Featured, Life

La ce vârstă a câștigat Paula Seling primii bani. Ce și-a cumpărat din primul salariu

Cântăreața Paula Seling, în vârstă de 42 de ani, a făcut primii săi bani la o vârstă fragedă. Artista a explicat și ce anume și-a cumpărat din primul ei salariu. La acea vreme, vedeta lucra ca animator la un post de radio din Baia Mare.

Paula Seling s-a născut pe 25 decembrie 1978 în Baia Mare. A absolvit Colegiul „Gheorghe Șincai” din Baia Mare în 1997, iar apoi Școala Superioară de Jurnalistică din București. A studiat canto și pian.

Împreună cu interpretul Ovi, Paula Seling a reprezentat România la Eurovision 2010, unde au ocupat locul 3, și la Eurovision 2014, unde s-au clasat pe poziția a 12-a. În plan personal, Paula Seling este căsătorită cu Radu Bucura din anul 2005.

Acum este o cântăreață de succes și își câștigă banii din muzică, însă primele sale venituri au fost realizate pe vremea când lucra la un post de radio.

La ce vârstă a câștigat Paula Seling primii bani. ”La 15 ani eram angajată”
Paula Seling avea doar 15 ani atunci când a câștigat primii săi bani. Din acei bani, artista și-a cumpărat un ruscac despre care spune că îl mai are și acum.

”La 15 ani eram angajată la Radio Contact Baia Mare, făceam o emisiune de Jazz în fiecare duminică şi lucram ca DJ (animator se numea acest tip de job). Mi-am cumpărat un rucsac din primul salariu, pe care îl am şi astăzi”, a povestit paula Seling într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Când a trăit Paula seling prima iubire
Paula Seling a mărturisit că s-a îndrăgostit pentru prima oară la 16 ani, chiar de cel care avea să-i devină soț câțiva ani mai târziu, Radu Bucura. Cântăreața și partenerul ei de viață sunt un cuplu foarte discret. Cei doi încearcă să-și țină viața sentimentală departe de ochii curioșilor

”Prima dată m-am îndrăgostit de cel ce urma să îmi devină soţ după nouă ani. Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit”, a declarat Paula Seling.

Paula a explicat că și în cuplul lor există momente dificile și a mărturisit cum reușesc ea și soțul ei să le depășească.

”Nu ştiu dacă e greu, până acum a fost firesc şi am considerat că simţim greutăţile pe care orice om le parcurge în devenirea sa personală şi de cuplu. Momente dificile sunt în existenţa tuturor, sunt convinsă că nu este doar meritul nostru că suntem împreună după atâţia ani şi mă rog ca Dumnezeu să ne dea puterea să ne înţelegem mereu unul pe celălalt”, a mai afirmat cântăreața.
Paula Seling

blank